Ελένη Βιτάλη: Πασίγνωστη ηθοποιός μέχρι πρόσφατα υπήρξε νύφη της

featured image

Υπήρξε ζευγάρι με τον γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη τα τελευταία 20 χρόνια (τα 17 ως παντρεμένοι), όμως, πριν λίγους μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την Βαλέρια Κουρούπη, η οποία μέχρι και σήμερα διατηρεί άψογες σχέσεις, τόσο με τον πρώην σύζυγό της, όσο και με την πρώην πεθερά της.

Άλλωστε, η ηθοποιός πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη διάσημη πεθερά της, αφού ήταν πάντα πολύ κοντά. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει για την Ελένη Βιτάλη πως όταν τη γνώρισε υποκλίθηκε στον «άνθρωπο Ελένη Βιτάλη» και πως αγαπήθηκαν ακαριαία ενώ όσο περνούσαν τα χρόνια, δένονταν περισσότερο.


Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης χώρισαν πριν λίγους μήνες, όμως, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια τον περασμένο Δεκέμβριο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα», ζουν στο ίδιο σπίτι. Και πως ο γιος τους ζει τον χωρισμό τους ωραία.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999, ενώ παντρεύτηκαν το 2003. Η ηθοποιός και η Ελένη Βιτάλη είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν κι επί σκηνής.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.