Λουτσέσκου: Έφυγα λόγω κάποιων παρεξηγήσεων από τον ΠΑΟΚ

featured image

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε και πάλι στους Θεσσαλονικείς επισημαίνοντας τα εξής:

Για την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης με υποστήριξε θερμά. Όταν πρωτοπήγα στον ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι με αντιμετώπιζαν με καχυποψία, δεν ήμουν γενικά αποδεκτός. Ήρθα από μια ομάδα που έβαζε πάντα προβλήματα στο ΠΑΟΚ. Την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ο κ.Σαββίδης κάλεσε όλους τους παίκτες και τους διοικούντες και τους είπε: «Ο προπονητής μας είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου και εγώ είμαι ο πρώτος που τον στηρίζω. Εάν κάποιος δεν το κάνει αυτό, την επόμενη στιγμή θα φύγει από εδώ. Αυτός είναι προπονητής μας!» Καταλαβαίνετε πόσο ηχηρό ήταν αυτό το μήνυμα».


Για τους λόγους της αποχώρησης του: «Έφυγα λόγω κάποιων παρεξηγήσεων. Ήταν μια τεράστια πρόκληση οι όμιλοι του Champions League! Υπήρχε κίνδυνος να χάσουμε παίκτες στη μεσαία γραμμή. Παίκτες που ήταν κομβικοί. Δεν κατάφερε η ιδιοκτησία να τους κρατήσει στην ομάδα και με τη σειρά μου… αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να φύγω». Αναφέρθηκε χωρίς να τους κατονομάσει στους ποδοσφαιριστές Σάκχοφ και Κάνιας που έφυγαν το περασμένο καλοκαίρι για την Λέτσε και τον Ερ. Αστέρα αντίστοιχα, παρά την δική του θέληση.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.