Ο Σάκης Τανιμανίδης ξυρίστηκε μετά από 10 χρόνια

featured image

Τα γένια του ήταν μπορούμε να πούμε το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής του. Ωστόσο, στα χρόνια του κορονοϊού και της καραντίνας, ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε τη μεγάλη απόφαση του… αποχωρισμού. Και ξυρίστηκε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια!

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram βίντεο την ώρα που ξυρίζεται κι ακολούθησε ένας μικρός διαδικτυακός χαμός.

«Μετά από 10 χρόνια…ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ! (Αυτή η καραντίνα θα μας καταστρέψει μου φαίνεται!) Και μην μου πείτε ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω, έστω και ένας, που όταν ξυρίζει έτσι το μούσι του δε δοκιμάζει στον καθρέφτη όοοοοοολες τις φάσεις του μουσιού: από φαβορίτα, σε μουσάκι, σε μαγκιόρικο μουστάκι…», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά από 10 χρόνια…ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ! 😱 (Αυτή η καραντίνα θα μας καταστρέψει μου φαίνεται!) Και μην μου πείτε ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω, έστω και ένας, που όταν ξυρίζει έτσι το μούσι του δε δοκιμάζει στον καθρέφτη όοοοοοολες τις φάσεις του μουσιού: από φαβορίτα, σε μουσάκι, σε μαγκιόρικο μουστάκι…😂😂 #ksourafi #kontra #mwropaidi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις 7 Απρ, 2020 στις 11:30 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.