Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της ελληνικής ραπ η είδηση ότι έδωσε τέλος στη ζωή του γνωστός Έλληνας ράπερ! O λόγος για τον ράπερ Το βδέλυγμα του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Αντώνης Μανουσάκης. Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1992 υπήρξε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες του underground ελληνικού χιπ χοπ και χαιρόταν της αποδοχής και του σεβασμού των συναδέλφων του στο συγκεκριμένο ιδιαίτερο είδος μουσικής. «Εννοώ 100% όσα γράφω και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την πρόκληση όχι απλά δεν τη θεωρώ μονάχα μέρος της τέχνης μου, αλλά τη θεωρώ ένα πηγαίο συναίσθημα που προκύπτει από αγανάκτηση -κάποιες φορές και οργή- και θέλει να προβάλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Όπως μπορεί να είμαι θυμωμένος, θλιμμένος, χαρούμενος ή οργισμένος, έτσι μπορεί να είμαι και ειρωνικός ή προκλητικός στη μουσική μου και αυτό πάντοτε λόγω κάποιου συγκεκριμένου ζητήματος που προκύπτει. Ποτέ δεν πιάνω το στιλό σκεπτόμενος, "τώρα θα γράψω ένα προκλητικό κομμάτι" ή "τώρα θα γράψω κάτι απλώς για το shock value". Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που μεταφέρεται μουσικά. Πιστέψτε με, κρατιέμαι κιόλας», είχε πει o ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Vice. Φίλοι και άλλοτε στενοί συνεργάτες θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media με σπαρακτικά μηνύματα. Δείτε τα παρακάτω:

featured image

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της ελληνικής ραπ η είδηση ότι έδωσε τέλος στη ζωή του γνωστός Έλληνας ράπερ!

O λόγος για τον ράπερ Το βδέλυγμα του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Αντώνης Μανουσάκης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1992 υπήρξε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες του underground ελληνικού χιπ χοπ και χαιρόταν της αποδοχής και του σεβασμού των συναδέλφων του στο συγκεκριμένο ιδιαίτερο είδος μουσικής.

«Εννοώ 100% όσα γράφω και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την πρόκληση όχι απλά δεν τη θεωρώ μονάχα μέρος της τέχνης μου, αλλά τη θεωρώ ένα πηγαίο συναίσθημα που προκύπτει από αγανάκτηση -κάποιες φορές και οργή- και θέλει να προβάλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Όπως μπορεί να είμαι θυμωμένος, θλιμμένος, χαρούμενος ή οργισμένος, έτσι μπορεί να είμαι και ειρωνικός ή προκλητικός στη μουσική μου και αυτό πάντοτε λόγω κάποιου συγκεκριμένου ζητήματος που προκύπτει.

Ποτέ δεν πιάνω το στιλό σκεπτόμενος, «τώρα θα γράψω ένα προκλητικό κομμάτι» ή «τώρα θα γράψω κάτι απλώς για το shock value». Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που μεταφέρεται μουσικά. Πιστέψτε με, κρατιέμαι κιόλας», είχε πει o ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Vice.

Φίλοι και άλλοτε στενοί συνεργάτες θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media με σπαρακτικά μηνύματα. Δείτε τα παρακάτω:


[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.