Πέτσας: «Θα πάμε σε πλήρη αποκλεισμό κυκλοφορίας αν χρειαστεί»

featured image

Νέα προειδοποίηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος τόνισε ότι αν οι πολίτες δεν συμμορφωθούν με τα μέτρα για τον κορονοϊό, «θα πάμε σε πλήρη αποκλεισμό της κυκλοφορίας».

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο πλήρους αποκλεισμού της κυκλοφορίας ως μέτρο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Όπως είπε, «έως αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε εξετάσει το μέτρο του πλήρους αποκλεισμού της κυκλοφορίας. Δίνουμε συνεχώς συστάσεις για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων. Εάν χρειαστεί, όμως, να το κάνουμε και αυτό, θα το κάνουμε. Βασική προτεραιότητα είναι να προστατευτεί η δημόσια υγεία. Όποιο μέτρο βοηθά σε αυτό, είμαστε αποφασισμένοι να το πάρουμε».

Για τις συναθροίσεις σε σπίτια, σημείωσε: «Δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός πάνω από το κεφάλι οποιουδήποτε συμπολίτη μας. Η συμμόρφωσή τους στα μέτρα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ατομική ευθύνη. Θα έχουμε δειγματοληπτικούς ελέγχους και αν υπάρξει κάποια παραβίαση θα επιβληθεί πρόστιμο. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε εκεί, γιατί όλοι καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση. Στο σπίτι μας ισχύει ο περιορισμός των 10 ατόμων».

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.