Το σατανικό κόλπο ενός Ιάπωνα για να παρακολουθήσει με άνεση τους αγώνες της ομάδας του

featured image

Στη σύλληψη ενός ανθρώπου ο οποίος κατηγορείται πως έβαλε μπροστά ένα σατανικό σχέδιο για να παρακολουθεί με άνεση τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας προχώρησαν οι Αρχές της Ιαπωνίας.

Ο Κιγιόσι Σιμάμπουρα φέρεται να προκάλεσε σοβαρές απώλειες εσόδων στην ομάδα μπέιζμπολ που υποστηρίζει, καθώς αγόρασε σχεδόν 1.900 εισιτήρια για δύο αγώνες της -και στη συνέχεια, ακύρωσε την αγορά- για να έχει περισσότερο χώρο στην κερκίδα και να τραβήξει την προσοχή της τηλεόρασης.

Ο 41χρονος είναι φανατικός οπαδός των Orix Buffaloes της Οζάκα. Επιστράτευσε το κόλπο αυτό σε δύο αγώνες κόντρα στους SoftBank Hawks στο στάδιο Kyocera Dome, στις 27 και 28 του περασμένου Σεπτεμβρίου. Δημιούργησε 1.873 ψεύτικα ονόματα και με αυτά προχώρησε σε διαδικτυακή αγορά αντίστοιχων εισιτηρίων. Στη συνέχεια, και εντός του προβλεπόμενου χρόνου, αλλά την τελευταία στιγμή ώστε να μην προλάβουν άλλοι να πάρουν τις θέσεις, ακύρωσε όλες τις αγορές -πλην της δικής του.


Οι Orix Buffaloes είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε άδειο στάδιο, είναι μια από τις τελευταίες ομάδες στην κατάταξη και πιθανά με τον μικρότερο αριθμό οπαδών. Ωστόσο, ο αγώνας ήταν υψίστης σημασίας, καθώς ήταν από τους τελευταίους της προηγούμενης σεζόν και οι SoftBank Hawks είχαν βάλει πλώρη για τον τίτλο του εθνικού πρωταθλήματος. Κατά συνέπεια, τα εισιτήρια ήταν ακριβά.

Μετά την έμπνευση του Σιμάμπουρα, οι Orix Buffaloes ανέφεραν απώλειες εσόδων ύψους 105.000 δολαρίων, ποσό αξιοσέβαστο για μια τόσο μικρή ομάδα. Δεν ήταν δύσκολο να εντοπιστεί ο ένοχος, καθώς στην τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων φαινόταν μια ευμεγέθης κηλίδα κενών θέσεων στις κερκίδες, με μία μόνον φιγούρα στο κέντρο της: αυτή του Σιμάμπουρα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σιμπάμπουρα δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Ήθελα να παρακολουθήσω με άνεση τον αγώνα, χωρίς κόσμο γύρω μου», είπε στην Αστυνομία. «Ήθελα να ξεχωρίσω (στην τηλεόραση)». Σχεδόν έξι μήνες μετά, συνελήφθη με την κατηγορία για διαφυγόντα κέρδη επιχείρησης.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.