Επιμένει η Νάπολι για την απόκτηση Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό

featured image

Στα «ραντάρ» της Νάπολι παραμένει σταθερά το όνομα του Κώστα Τσιμίκα, παρά το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή τα πάντα στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης παραμένουν… στον αέρα, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο διεθνής αριστερός μπακ χαφ έχει καταφέρει την τελευταία διετία να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η ιταλική ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες, την ώρα που εκείνοι ζητούν 5 εκατ. ευρώ περισσότερα.


«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας παίκτης για τη θέση, ο Μάριο Ρουί, καθώς η επάνοδος του Φαουζί Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια. Η Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, είναι το προφίλ ενός παίκτη που βλέπουν θετικά τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ», αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Και προστίθεται: «Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η αποφασιστική στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.