«Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, είναι πραγματική οικογένεια»

featured image

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ, στην οποία είναι ενθουσιασμένος, εξέφρασε ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο Πολωνός χαφ φόρεσε τον Ιανουάριο τη φανέλα της Ένωσης και κέρδισε αμέσως τους πάντες με τις εμφανίσεις του και τη διάθεση του για δουλειά.

Διάθεση, η οποία πηγάζει και από το γεγονός ότι περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και στους κιτρινόμαυρους, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του στο «Przeglad Sportowy», όπου είπε τα εξής.

Για την καθημερινότητα μετά την καραντίνα: «Στην ΑΕΚ προσπαθούμε να βιώσουμε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση. Στις 12 το πρωί συνδεόμαστε με τον προπονητή και προπονούμαστε από το σπίτι. Δουλεύουμε στη δυναμική και τη σταθερότητα».


Για τους πρώτους του μήνες στην ΑΕΚ: «Είμαι στην ΑΕΚ από τον Ιανουάριο και ο δανεισμός μου τελειώνει τον Ιούνιο. Δουλεύω με τον Μάσιμο Καρέρα, τον πρώην βοηθό του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους. Έχει αναλάβει προπονητής στην ομάδα και με την Σπαρτάκ Μόσχας κέρδισε το πρωτάθλημα στη Ρωσία. Χρησιμοποιεί την εμπειρία που έχει όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και ως παίκτης».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε στην 3η θέση. Στο κλαμπ δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους. Θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον. Πριν δυο χρόνια η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έπαιξε στο Champions League με Μπάγερν, Άγιαξ και Μπενφίκα».

Για το μέλλον του: «Στην Αθήνα μπορώ να μεγαλώσω, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω εντυπωσιασμένος με το κλαμπ, το ρόστερ και τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΑΕΚ. Αν πολλές φορές ο όρος οικογένεια για μία ομάδα είναι συχνά κακοποιημένη, στην περίπτωση της ΑΕΚ δεν είναι υπερβολή. Κι αυτό μεταφράζεται και στα αποτελέσματα. Θα ήθελα να μείνω εδώ, στην ΑΕΚ».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.