Έκκληση για βοήθεια απο το συνδικάτο οδηγών τουριστικών λεωφορείων

featured image

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ολόκληρος ο κλάδος του τουρισμού τέθηκε σε «υποχρεωτική καραντίνα» λόγω του κορονοϊού, έτσι και ο δικός μας κλάδος μας δεν «έκλεισε» υποχρεωτικά με κυβερνητική εντολή.

Υπενθυμίζουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων συναδέλφων μας είναι εργαζόμενοι εποχικά (σεζόν).  Ο συγκεκριμένος κλάδος είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου του ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.  Με αφορμή την έκτακτη συγκυρία που όλοι μαζί βιώνουμε ο εισερχόμενος τουρισμός είναι από τους πρώτους που τέθηκε στην υποχρεωτική αυτή καραντίνα.  Δεν υπάρχει κρουαζιέρα. Δεν υπάρχει εσωτερικός τουρισμός.  Τα δε σχολεία είναι κλειστά, άρα δεν υπάρχει εργασία ούτε σ αυτό το κομμάτι άρα ούτε εισόδημα προς τις επιχειρήσεις.


Οι άνθρωποι αυτοί, οι εργαζόμενοι συνάδελφοί μας και οι οικογένειές τους είναι σε καθαρή ΟΜΗΡΙΑ.  Από τη μία μεριά οι εργοδότες μας αδυνατούν να πληρώσουν από την άλλη οι εργαζόμενοι στον κλάδο δεν δικαιούνται την ειδική αποζημίωση των 800 ευρώ.

Θα μπορούσε κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει τι θα γίνει με εμάς;; 

Θα υπάρξει μέριμνα για τον κλάδο μας που πλήττεται όπως και πολλοί άλλοι αλλά όσο κανένας άλλος;;   

Εκφράζοντας κραυγή αγωνίας, παρακαλούμε να υπάρξει μέριμνα για εμάς και να μας ενημερώσετε για τις όποιες κινήσεις σας και αποφάσεις.

Πρόεδρος:  Νίκος Γούλας

Γενικός Γραμματέας:  Μάριος Νικολόπουλος 6





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.