Κορονοϊός: Ανάστατη η Καστοριά, μετράει το τρίτο θύμα

featured image

Το πρωί της Πέμπτης 19 Μαρτίου ανακοινώθηκε το έκτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, ένας 70χρονος από την Καστοριά.

Η πόλη έχει τις περισσότερες επιπτώσεις σε όλη τη χώρα, καθώς μετρά ήδη τρεις νεκρούς από τον κορονοϊό, ενώ το νοσοκομείο της πόλης βρίσκεται σε συναγερμό.

Ειδικότερα, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής δέκα εργαζόμενοι θετικοί στον ιό, ενώ το νοσοκομείο παραμένει σε λειτουργία χάρη στις προσπάθειες γιατρών, νοσηλευτών και του προσωπικού.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Καστοριά μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.


«Οι πολίτες έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Το θετικό είναι ότι δεν έχουμε εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, μόνο αριθμητική» σημείωσε ο κ. Κασαπίδης.

Ο κ. Κασαπίδης ανέφερε ότι τα δύο χωριά, η Δαμασκηνιά και η Δραγασιά, παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Όπως ανέφερε υπάρχει ενδιαφέρον από μια νοσηλεύτρια για να βρεθεί εκεί και να εξετάσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε καραντίνα.

Τέλος, σημείωσε ότι η περιφέρεια λαμβάνει όλα τα έκτακτα μέτρα που απαιτούνται, ενώ έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι στην αγορά για την τήρηση των μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.