«#Μένουμε Σπίτι»: Η Μαρία Κίτσου γυμνάζεται φορώντας… φούστα

featured image

Η Μαρία Κίτσου, η Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες, μένει στο σπίτι, όπως όλοι, τηρώντας τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό. Μαζί της είναι και ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά του ΑΝΤ1, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός Λάμπρος.

Μάλιστα, φρόντισε να την τραβήξει σε βίντεο την ώρα που γυμναζόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, φορώντας… φούστα και ένα ιδιαίτερο κοκαλάκι στα μαλλιά.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέβασε το βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «#μένουμε_σπίτι και κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε… στείλτε μου κι εσείς βιντεάκια με το τι κάνετε σπίτι σας για να παίρνουμε ιδέες! Το καλύτερο/πιο πρωτότυπο/πιο αστείο βιντεάκι θα το ανεβάσω ,να το ξέρετε! Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ».


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#μένουμε_σπίτι και κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε..στείλτε μου κι εσείς βιντεάκια με το τι κάνετε σπίτι σας για να παίρνουμε ιδέες!Το καλύτερο/πιο πρωτότυπο/πιο αστείο βιντεάκι θα το ανεβάσω ,να το ξέρετε!Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ.. #menoumespiti @dimitris.gkotsopoulos.official @marika.kitsou.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official) στις 23 Μάρ, 2020 στις 4:57 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.