Μέσω τηλεδιάσκεψης η εκδίκαση της Ξάνθης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

featured image

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιείται η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λόγω του κορονοϊού.

Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας θα ασχοληθεί με το ζήτημα που αφορά τους Ακρίτες και τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, για το οποίο ο Αθλητικός Δικαστής της Super League είχε επιβάλλει ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών.

Μάλιστα, υπάρχει ειδικός συντονιστής στη διαδικασία και για τον ήχο και για το βίντεο, ενώ στην ΕΠΟ μετέβησαν μόνο οι τρεις δικαστές, μαζί με τη γραμματέα και τον υπεύθυνο για τα πρακτικά, ενώ προεδρεύει ο Παναγιώτης Φιλόπουλος.

Στην εκδίκαση μετέχουν, επίσης, οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.


Ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου από την Ξάνθη -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Χαίρομαι γιατί είπατε πως η σημερινή διαδικασία είναι συνέχεια της προηγουμένης. Όπου αναπτύχθηκαν όλες οι απόψεις για την πολυϊδιοκτησία. Η υπόθεση που άγεται ενώπιόν σας σε δεύτερο βαθμό, γιατί δυστυχώς σε πρώτο βαθμό δεν μπήκε στην ουσία, είναι απλή υπόθεση. Εάν αποδειχθεί, υπάρχει μία παράβαση του νόμου».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, πρόσθεσε: «Μία μεταβίβαση χωρίς άδεια από την ΕΕΑ. Θα δείξουμε πως η άδεια ελήφθη και η μεταβίβαση έγινε μετά. Το 2ο είναι για το λάθος μετοχολόγιο, με αποτέλεσμα να μιλούν κάποιοι για υφαρπαγή. Θα δείξουμε στη διαδικασία πως και αυτό είναι αναληθές. Η ΕΕΑ αναφέρει πως όλο αυτό έγινε επί σκοπού συσκοτίσεως. Συσκοτίσεως επειδή θεωρείται ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.