Κορονοϊός: Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει διαλογισμό στο σπίτι της

featured image

Πριν λίγες ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα με ένα βίντεο στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως νόσησε από τον κορονοϊό. Τώρα, η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη (ο οποίος τελικά εμφάνισε συμπτώματα του ιού) με μία νέα ανάρτησή της θέλησε να δείξει στους followers της πώς περνά δημιουργικά τον χρόνο της στο σπίτι, ενώ αναρρώνει.

Και ανέβασε φωτογραφία της ενώ κάνει διαλογισμό, ενώ στο μήνυμά της ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που της έχει δείξει αυτές τις ημέρες.

«Διαλογισμός. Μια ωραία ιδέα να ξεκινήσουμε κάτι καλό για την ψυχή μας και το μυαλό μας!  Τώρα που έχουμε χρόνο και #μένουμεσπίτι ΥΓ. Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα σας και το ενδιαφέρον σας. Είστε ένας από τους λόγους για να είμαστε ευγνώμονες στη ζωή μας».


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Διαλογισμός 🙏 μια ωραία ιδέα να ξεκινήσουμε κάτι καλό για την ψυχή μας και το μυαλό μας! Τώρα που έχουμε χρόνο και #μένουμεσπίτι ΥΓ. Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα σας και το ενδιαφέρον σας. Είστε ένας από τους λόγους για να είμαστε ευγνώμονες στη ζωή μας! 💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις 17 Μάρ, 2020 στις 6:39 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.