Προπονητής Γουλβς: Δεν συμφωνούμε να γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο

featured image

Η UEFA επιβεβαίωσε ότι το ματς στο Καραϊσκάκη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και αυτό δεν αρέσει στον προπονητή της αγγλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουλβς την Πέμπτη στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Europa League και θα το κάνει χωρίς τους οπαδούς του, αφού η UEFA υιοθέτησε την απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων χωρίς κόσμο τις προσεχείς δύο εβδομάδες λόγω κορονοϊού.

Θεωρητικά, αυτό είναι πλεονέκτημα για τη φιλοξενούμενη ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση τη Γουλβς, αλλά ο προπονητής της δεν το βλέπει έτσι και ειδικά σε μια περίοδο που ο κόσμος δοκιμάζεται λόγω του κορονοϊού και των όλο και περισσότερων κρουσμάτων.


«Δεν έχει νόημα να γίνονται αγώνες με κλειστές πόρτες. Προσποιούμαστε ότι ζούμε μία φυσιολογική ζωή όταν τα πράγματα δεν είναι νορμάλ. Έχει αντίκρισμα να παίζεις χωρίς κόσμο; Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο έτσι;», τόνισε στο Sky Sport o Νούνο Εσπίριτο Σάντο και πρόσθεσε.

«Αν πρέπει να πάμε εκεί, θα πάμε. Όμως δεν συμφωνούμε να γίνει το ματς. Δεν είμαστε χαρούμενοι να πάμε. Δεν συμφωνώ στα κεκλεισμένων. Ο βασικός στόχος του ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση. Εάν οι φίλαθλοι δεν πάνε στα γήπεδα, ποιο το νόημα; Αυτό είναι ένα θέμα που ξεπερνάει το ποδόσφαιρο».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.