Στις 27 και 24 Ιουνίου οι τελικοί Champions League και Europa League

featured image

Κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης, η UEFA δεν έλαβε απόφαση μόνο για το Euro, το οποίο μετέφερε για το 2021, δίνοντας χρόνο για την ολοκλήρωση της σεζόν στα εγχώρια πρωταθλήματα και στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, αλλά έπραξε το ίδιο και για τους τελικούς του Champions League και του Europa League.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν τους τίτλους στις δύο διοργανώσεις θα μετατεθούν πλέον για τα τέλη Ιουνίου και πι συγκεκριμένα για τις 27 (Σάββατο) και 24 (Τετάρτη) του συγκεκριμένου μήνα.


Όλα αυτά θα ισχύουν με την προϋπόθεση η αγωνιστική δράση να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο ή τον Μάιο, καθώς εκκρεμούν ακόμη τέσσερις αγώνες ρεβάνς για τους «16» του Champions League, αλλά και έξι επαναληπτικοί για την αντίστοιχη φάση του Europa League, όπως και δύο διπλές αναμετρήσεις των ιταλικών ομάδων (Ίντερ και Ρόμα).

Εάν η αναστολή της δράσης παραταθεί λόγω κορονοϊού, τότε θα πρέπει να αναζητηθεί ένα μοντέλο σύμπτυξης των αγώνων, ίσως και με μονά νοκ-άουτ παιχνίδια μέχρι και τα ημιτελικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.