Το καλοκαίρι του 2021 θα διεξαχθεί το Euro, από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου

featured image

Στην αναμενόμενη λύση, η οποία φάνταζε και η πιο ρεαλιστική, προχώρησε η UEFA, η οποία μετέφερε τη διεξαγωγή του Euro 2020 το επόμενο καλοκαίρι, δηλαδή αυτό του 2021.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, λαμβάνοντας τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, έλαβε την απόφαση αυτή, με στόχο να διευκολύνει τα εθνικά πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η Νορβηγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη, ανακοίνωσε ότι η διοργάνωση αναβάλλεται για το 2021 και ότι θα διεξαχθεί από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου.

UEFA har bestemt at EM utsettes til 2021. Det skal spilles fra 11. juni til 11. juli neste år. Mer informasjon kommer.


— NorgesFotballforbund (@nff_info) March 17, 2020

Η UEFA συνομίλησε με τους εκπροσώπους από τις μεγάλες Λίγκες και την Ένωση Συλλόγων Ευρώπης για να τους μεταφέρει επίσημα την πρόθεση αναβολής του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, κάτι που αποτελούσε το πιο ρεαλιστικό σενάριο.

Τόσο οι μεγάλες ευρωπαϊκές Λίγκες όσο και η ECA ενημερώθηκαν επίσημα πλέον για την αναβολή της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει πως θα επεκταθεί η αγωνιστική περίοδος και θα επιτραπεί η ολοκλήρωσή της μέχρι τα τέλη Ιουνίου, πριν δηλαδή αρχίσουν να ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30/06.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.