Super League 1: Όλα μηδέν για Ξάνθη και Λαμία

featured image

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ξάνθη και Λαμία με το τελικό 0-0.

Στα πρώτα λεπτά και συγκεκριμένα στο 5″ και στο 7″, η Ξάνθη έγινε δύο φορές απειλητική με ισάριθμες κεφαλιές του Κάστρο. Έμοιαζε με καλό ξεκίνημα, αλλά δυστυχώς, όχι μόνο για τους γηπεδούχους αλλά και για όσους παρακολουθούσαν το ματς, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να είναι ικανοποιημένοι με το πώς κυλούσε το ματς και το πρώτο ημίχρονο βγήκε όχι απλά χωρίς γκολ αλλά χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση πλην των δύο που προαναφέραμε στο ξεκίνημα.


Το δεύτερο, πάντως, μπήκε με φάση και ήταν και πολύ καλή για τη Λαμία, με τον Βιγιάλμπα να μην καταφέρνει να σκοράρει από κοντά στο 51″. Λίγα λεπτά μετά, στο 57″, ήταν η σειρά του Ασίγκμπα να απειλήσει, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ανεβάσει την απόδοση τους και να προσπαθούν για το γκολ.

Δεν το έβαλαν όμως και στο 86″ λίγο έλειψε να το δεχθούν κιόλας, αφού η Ξάνθη είχε δοκάρι σε σουτ του Τζουρίτσκοβιτς.

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Τεσέϊρα (78″ Ντε Αμορίμ), Φοσέ (53″ Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Καμαρά (73″ Κοβάσεβιτς), Κασάδο, Καρασαλίδης, Μουλέν, Στάρτζεον, Κάστρο.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (65″ Σάλιακας), Μπεχαράνο, Δημούτσος (81″ Τιρόνε), Νιασέ, Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (87″ Σασί).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.