Super League 1: Στο 0-0 έμειναν Πανιώνιος και Ξάνθη

featured image

Άδειο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης λόγω τιμωρίας, άδειο από καλές φάσεις και το ματς του Πανιωνίου με την Ξάνθη.

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε στο 3″ με το σουτ του Αραμπούλι, έχοντας καλύτερη ευκαιρία στο 12″ με τον ίδιο παίκτη. Οι Νεοσμυρνιώτες διατηρούσαν τον έλεγχο και έψαχναν πιο πειστικά το γκολ, χωρίς όμως αυτό να έρθει στο πρώτο ημίχρονο. Διάστημα στο οποίο η Ξάνθη, από την άλλη πλευρά, ήταν κακή και έχασε και τον Μπαριέντος με τραυματισμό στο 26ο λεπτό.


Κακή παρέμειναν και στο β» μέρος οι Ακρίτες, όπως κακός ήταν και ο Πανιώνιος, με συνέπεια τα λεπτά να περνάνε… δύσκολα. Φάση δεν υπήρχε ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά, οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν έφεραν κάτι διαφορετικό και το ματς έμεινε στο 0-0 που δεν ικανοποιεί καμία εκ των δύο ομάδων.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Τσιλούλης (85″ Γρίβας), Κόρμπος (78″ Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (88″ Σίντι Άλι), Αραμπούλι.

Ξάνθη: Αμπάντ, Κασάδο, Καρασαλίδης, Σόσα, Τεσέιρα, Στάρτζεον (85″ Φόσερ), Καμαρά, Τερκί, Μπαριέντος (26″ Μουλέν), Τζουρίτσκοβιτς (71″ Ντε Αμορίμ), Κάστρο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.