Champions League: Τρομερός Χάαλαντ και προβάδισμα η Ντόρτμουντ

featured image

Ο νεαρός Νορβηγός φορ έβαλε και τα δύο γκολ στη νίκη της Μπορούσια επί των Γάλλων.

Στη φάση των ομίλων έκανε τρελά πράγματα με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ, σκοράροντας συνεχώς. Τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στη Ντόρμουντ, συνεχίζει στο θεσμό και συνεχίζει και να σκοράρει.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι απλά απίστευτος αφού βρίσκει δίχτυα ό,τι κι αν κάνει και αυτό το κατάλαβε και η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αυτός υποχρέωσε σε ήττα τους Γάλλους στην πρώτη κόντρα για τη φάση των «16», σε ένα ματς όπου όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο.


Στο 69″ -και αφού προηγηθεί ένα καλό σουτ του Μπαπέ που απέκρουσε ο Μπίρκι- ο Νορβηγός αντέδρασε γρήγορα και σωστά όταν η μπάλα κόλλησε μετά το γύρισμα από δεξιά, κάνοντας το 1-0 από κοντά, για να απαντήσει η Παρί στο 75″: Λάθος του Ζακαντού, ντρίμπλα του Μπαπέ, γκολ του Νεϊμάρ (1-1).

Δύο λεπτά μετά, όμως, ήταν πάλι η ώρα του Χάαλαντ, ο οποίος με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-1 και έδωσε προβάδισμα, έστω μικρό, στους Γερμανούς. Αν και βοήθησε και το δοκάρι που σταμάτησε τον Νεϊμάρ στο 81″…

Ντόρτμουντ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ζαγκαντού, Χακίμι, Τσαν, Βίτσελ, Γκερέιρο, Αζάρ (67″ Ρέινα), Σάντσο (92″ Σμέλτσερ), Χάαλαντ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Κουρζάβα, Μαρκίνιος, Γκουέγ, Βεράτι, Ντι Μαρία (77″ Σαράμπια), Νεϊμάρ, Μπαπέ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.