Στα άδυτα της ζωής της Τζένιφερ Γκέιτς, μιας κοπέλας που γεννήθηκε στα πλούτη

featured image

Η Τζένιφερ Γκέιτς είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Μπιλ Γκέιτς και είναι ήδη γνωστή αναβάτρια στον χώρο της ιππασίας.

Κάτι που μοιράζεται εξάλλου με την κόρη του Στιβ Τζομπς!

Η Γκέιτς αποφοίτησε από το Στάνφορντ το 2018 με πτυχίο στη βιολογία και φοιτά πλέον σε ιατρική σχολή της Νέας Υόρκης.

Και ανακοίνωσε μόλις τον αρραβώνα της με τον αιγύπτιο αναβάτη Nayel Nassar, επίσης απόφοιτο του ίδιου πανεπιστημίου.

Όπως λένε μάλιστα χαρακτηριστικά, οι ιππικές κόντρες της με την Eve Jobs απηχούν φευγαλέα τις θρυλικές μάχες των πατεράδων τους στον τομέα της τεχνολογίας κατά τη δεκαετία του 1980.

Η μικρή μεγάλωσε με τον περίφημο κανόνα του Μπιλ: δεν είχε κινητό πριν τα 14 της και η ώρα που περνούσε μπροστά στην οθόνη ελεγχόταν και περιοριζόταν με αυστηρότητα από τον μπαμπά. Τον ιδρυτή της Microsoft.

Τόσο αυτή όσο και τα αδέρφια της φοίτησαν στο σχολείο που είχε περάσει και ο πατέρας τους, ένα πανάκριβο ιδιωτικό στο Σιάτλ (Lakeside High School). Αφού τέλειωσε και τις σπουδές της το 2018, πήρε έναν χρόνο μακριά από τα έδρανα για να επικεντρωθεί στο πάθος της, τα άλογα.


Άλογα ιππεύει εξάλλου από τα έξι της και είναι μάλιστα πολύ καλή στη σέλα. Για να τη βοηθήσει με το χόμπι της, ο Μπιλ αγόρασε μια έκταση και εγκαταστάσεις στο Wellington της Φλόριντα, εκεί που χτυπά δηλαδή η καρδιά της ιππικής Αμερικής. Που όπως αποκάλυψε η «Miami Herald», του στοίχισαν πάνω από 37 εκατ. δολάρια.

Η Τζένιφερ έχει διαγωνιστεί συχνά απέναντι στις άλλες φημισμένες κληρονόμους που ασχολούνται με την ιππασία και την υπερπήδηση εμποδίων. Όπως η κόρη του Μάικλ Μπλούμπεργκ, Georgina, η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν, Jessica, και η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Destry!

Όταν δεν ασχολείται με όλα αυτά, ζει σαν ζάπλουτη που είναι, με ταξίδια παντού στον κόσμο. Μια βόλτα από τον λογαριασμό της στο Instagram είναι σαν διαφήμιση τουριστικού γραφείου.

Ο Γκέιτς δήλωσε πάντως το 2011 στην «Daily Mail» ότι τα παιδιά του θα κληρονομήσουν ένα «μικροσκοπικό τμήμα» της αμύθητης περιουσίας του, που το Forbes εκτιμά πλέον στα 110,7 δισ. «Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρουν τον δικό τους δρόμο», είπε ο Μπιλ.

Η Γκέιτς φοιτεί πλέον σε ιατρική σχολή της Νέας Υόρκης και η «New York Post» αποκάλυψε πως οι γονείς της της αγόρασαν ένα διαμέρισμα 5 εκατ. δολαρίων μια ανάσα από τη σχολή.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.