Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Πώς την επηρέασαν οι... κατάρες των καπνιστών

featured image

Καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε χθες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έγινε ζωντανή σύνδεση με τον συνεργάτη και φίλο της Στέφανο Κορκολή, με τον οποίο αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και τρυφερά λόγια.

«Αν μπορώ να πω ότι έχω μία φίλη είναι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γιατί είναι βράχος. Είναι ένας βράχος που δεν πέφτει στους νόμους της βαρύτητας, ίπταται. Σαν συνεργάτης είναι ιδανική», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής, που είπε πόσο τον εμπνέει ο ήχος της φωνής της.

«Είναι ένας χείμαρρος συναισθημάτων. Υπέροχος άνθρωπος και συνθέτης» είπε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τον φίλο και συνεργάτη της. «Όταν κάθεται στο πιάνο τα ξεχνάς όλα», πρόσθεσε.


Οι δύο καλλιτέχνες αποκάλυψαν και όσα αστεία έχουν ζήσει επί σκηνής, με το πιο πρόσφατο περιστατικό να αφορά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

«Ήμασταν οι πρώτοι που εφαρμόσαμε τον αντικαπνιστικό νόμο» δήλωσε ο Στέφανος Κορκολής, επισημαίνοντας ότι κατάφεραν την πρώτη ημέρα των εμφανίσεών τους σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης να το εφαρμόσουν με επιτυχία.

Την επόμενη μέρα όμως φαίνεται ότι οι… κατάρες των καπνιστών έπεσαν πάνω τους καθώς χάλασαν και οι δύο μηχανές καπνού του κέντρου διασκέδασης.

«Έγινε ένα ντουμάνι, καταλαβαίνεις πόσο αυτή η ιδέα μας καταστράφηκε» είπε ο Στέφανος Κορκολής, που όπως είπε κατάφεραν να πουν πέντε τραγούδια καθώς δεν μπορούσαν να αντικρίσουν ο ένας τον άλλο και μετά ξέσπασαν σε γέλια!

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.