«Μου πατούσαν ένας-ένας το κεφάλι»: Ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

featured image

Η υπόθεση ξυλοδαρμού του 17χρονου στον Βύρωνα, από μαθητές μέσα στο σχολείο, έχει προκαλέσει ισχυρό σοκ, τόσο στον ίδιο τον μαθητή, όσο και στην οικογένειά του.

Ο πατέρας του 17χρονου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega και ανέφερε πως “έστω και μισό λεπτό να συνεχιζόταν, τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία”, ενώ από την πλευρά του, ο μαθητής περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και φοράει κολάρο και νάρθηκα στη μύτη.

 

Υπόθεση ξυλοδαρμού του 17χρονου: Δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι

 

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της 10ης Φεβρουαρίου 2020, μέσα στο 1ο ΓΕΛ του Βύρωνα. Ο 17χρονος δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο κεφάλι, όταν… τόλμησε να υπερασπιστεί τη μικρή του αδερφή που δεχόταν bullying.

 

“Περνούσε ένας ένας και μου πατούσε το κεφάλι. Είναι τόσο άνανδρο αυτό… Άρχισαν να με χτυπούν όλοι μαζί. Προσπάθησα να αμυνθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν είναι εύκολο με τόσα άτομα. Με χτυπούσαν στον αυχένα και το κεφάλι. Εκεί είχαν επικεντρωθεί”, είπε ο 17χρονος.

 

Υπόθεση ξυλοδαρμού του 17χρονου: Η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη

 

45 λεπτά νωρίτερα από το περιστατικό, στο τρίτο διάλειμμα, ο 17χρονος πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από έναν μαθητή για όσα είχε κάνει στην αδερφή του. Της είχε κλέψει χρήματα, την είχε φτύσει στο πρόσωπο και της μιλούσε άσχημα… Εκείνος, φρόντισε να πάρει εκδίκηση, φωνάζοντας ομάδα μαθητών και επιτέθηκαν στον 17χρονο. Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας, η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη και πίσω από αυτό το σοκαριστικό περιστατικό, κρύβονται συμμορίες μαθητών.


 

 

Υπόθεση ξυλοδαρμού του 17χρονου: Η απίστευτη πρόκληση μέσα από το αστυνομικό τμήμα

 

Οι περισσότεροι από τους μαθητές που έδειραν τον 17χρονο με απίστευτη βαναυσότητα είναι παιδιά Γ’ Γυμνασίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν τους οδήγησαν στο τμήμα, αντί να καταλάβουν τι είχαν κάνει, εκείνοι έβγαζαν selfie και την ανέβαζαν στο Instagram, με υβριστικό μήνυμα!

 

 

Τη φωτογραφία δημοσίευσε το VyronasNews. Τη selfie τράβηξε φίλος των τριών εκ των οκτώ μαθητών που προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, μετά την άγρια επίθεση στον 17χρονο μαθητή μέσα στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα.

 

Ο νεαρός που πήρε να συμπαρασταθεί στους «νταήδες» του Βύρωνα, αφού τράβηξε τη φωτογραφία, υπερήφανα την… ανέβασε στα stories του στο Instagram και θεώρησε πρέπον να τη συνοδεύσει με το εξής μήνυμα: “Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε π…..ες!”.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.