Ανοικτός δίαυλος μεταξύ Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

featured image

Συνάντηση με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, είχε την Παρασκευή (14/02) ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ και επικεφαλής του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ουσιαστικά, πρόκειται για το ραντεβού με το οποίο έκλεισε ένας κύκλος συναντήσεων γύρω από το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Εκτός από το γηπεδικό, την αξιοποίηση της Λεωφόρου και το γηπεδικό πρότζεκτ, στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκε και το μέλλον της «πράσινης» ΠΑΕ. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο κ. Γιαννακόπουλος έβαλε στο τραπέζι και πάλι την πιθανότητα εμπλοκής του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο θέμα του Βοτανικού.


Ο κ. Αλαφούζος δεν θα έλεγε «όχι» -υπό προϋποθέσεις- στο να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Το ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις ή ποιες μπορεί να είναι, αυτήν τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο και εικασίες θα ήταν άτοπο να γίνουν.

Πάντως, αμφότερες οι πλευρές κρατούν πολύ χαμηλά τον πήχη στο θέμα. Εξάλλου, δεν υπάρχει για την ώρα συγκεκριμένη πρόταση που να έχει πέσει στο τραπέζι, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει δίαυλος μεταξύ τους.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.