Η ασφαλής λύση για τον Διαβήτη και την χοληστερίνη

featured image

Υπάρχουν ορισμένες διαταραχές στην υγεία που δυστυχώς χρήζουν σωστής αντιμετώπισης και συνεχούς ελέγχου. Άτομα με διαβήτη ή με υψηλά επίπεδα χοληστερίνης γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να βρουν σωστές λύσεις αντιμετώπισης.

Στην λύση αυτών των προβλημάτων οι πάσχοντες μπορούν να βρουν βοήθεια σε συμπληρώματα διατροφής, που παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά. Τέτοιου είδους συμπληρώματα είναι σε θέση να προσφέρουν στήριξη στην προσπάθειά των ασθενών χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Πιο συγκεκριμένα για του διαβητικούς (τύπου 2) οι κάψουλες κανέλας DIABECINN EXTRA περιέχουν ένα ειδικό εκχύλισμα κανέλας υδατικής βάσης (ΖΝ112) που προσφέρει καλή απορρόφηση από τον οργανισμό ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Η δράση της κανέλας έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματική για τους διαβητικούς αλλά και όσους εμφανίζουν συμπτώματα του Μεταβολικού συνδρόμου (πχ. παχυσαρκία, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλό επίπεδο χοληστερίνης, σακχαρώδη διαβήτη κ.α.).


Περιέχει πρόσθετα αντιοξειδωτικά ( Βιτ. C και Ε), τις βιταμίνες Β3 και Β6  που ενισχύουν την ενέργεια του οργανισμού και έχουν θετική επίδραση στην χοληστερόλη και ηλεκτρολύτες που βοηθούν να ξεπεραστεί το οξειδωτικό στρες και οι θρεπτικές ανεπάρκειες που σχετίζονται με τον διαβήτη. Είναι κατάλληλο για την δίαιτα των διαβητικών, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την συνήθη φαρμακευτική αγωγή για τον διαβήτη τύπου 2.

Δυσκολεύεστε να κρατήσετε τα επίπεδα χοληστερίνης σε υγιή επίπεδα;

Προσ΄θεστε στο οπλοστάσιο σας το Diabecinn Cholesterol. Αποτελεί φυσικό, θρεπτικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο βασίζεται στη δράση του ζυμωμένου κόκκινου ρυζιού και του αποστάγματος κανέλλας που αποδεδειγμένα έχουν θετική επίδραση στα επίπεδα της Συνολικής Χοληστερόλης, στην LDL-Χοληστερόλη, στο επίπεδο των τριγλυκεριδίων (λιπίδια) καθώς και στο επίπεδο σακχάρου στο αίμα..

Περιέχει 9 διαφορετικά είδη μονακολινών (δράση ανάλογη με τις στατίνες, αλλά χωρίς τις αρνητικές τοξικές επιδράσεις), φυτοστερόλες (περιορίζουν την απορρόφηση χοληστερόλης στα έντερα), ισοφλαβόνες, μη κεκορεσμένα λιπαρά οξέα (βοηθούν στην μείωση των επιπέδων χοληστερόλης), καθώς και αντιοξειδωτικές ουσίες (προστατευτική επίδραση ενάντια στην οξείδωση της LDL-Χοληστερόλης που καταστρέφει τα αγγειακά τοιχώματα).

Δοκιμάστε τα συμπληρώματα και νιώστε την αποτελεσματική δράση τους από τον πρώτο κιόλας μήνα!

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.