Η συμβουλή της Όπρα Γουίνφρεϊ που κράτησε η υποψήφια για Όσκαρ, Σίνθια Ερίβο

featured image

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια Σίνθια Ερίβο πριν από μερικά χρόνια, πήγε στο πάρτι για το Halloween της Χάιντι Κλουμ ντυμένη Άβαταρ.

«Ήμουν μπλε. Από το κεφάλι έως τα πόδια» ανέφερε η Σίνθια Ερίβο σε συνέντευξή της στη σειρά Screen Tests του περιοδικού T των New York Times.

«Στο τέλος της βραδιάς, προσπαθώντας να βγάλω όλο αυτό – έμοιαζα σαν να σκότωσα ένα Στρουμφ» πρόσθεσε.

Η Ερίβο, υποψήφια για δύο βραβεία Όσκαρ (Καλύτερης Ηθοποιού και Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού) για τον ρόλο της στην ταινία Harriet, ανέφερε ότι ήθελε να τιμήσει την πολιτική ακτιβίστρια Χάριετ Τούμπμαν με τον πιο αυθεντικό τρόπο με την ερμηνεία της: «Ήθελα να σιγουρευτώ πως ό,τι τραγούδησα ήταν αληθινό στη Χάριετ» είπε.


Η βραβευμένη με Grammy και Tony ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι ήταν ερωτευμένη, όταν ήταν μικρή, με τον Έλβις και ότι η καλύτερη συμβουλή που έλαβε ποτέ ήταν της Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Δεν χρειάζεται να λες ναι σε όλα» της είπε η Αμερικανίδα διευθύντρια μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκδότρια περιοδικών, συγγραφέας βιβλίων και τηλεοπτική παραγωγός.

«Και αυτό το κράτησα για πάντα» εξήγησε η ηθοποιός. «Έτσι να επιλέγεις πράγματα, για τα οποία μπορείς πραγματικά να δεσμευθείς και διασφάλισε ότι δεν εξαντλείσαι με πράγματα, για τα οποία δεν μπορείς να δεσμευθείς» τόνισε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.