Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστών ο Σουντανί, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

featured image

Τα άσχημα νέα για τον Χιλάλ Σουντανί και τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκαν μιας και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Από τις πρώτες κιόλας εκτιμήσεις γινόταν γνωστό πως ο τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρός. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο 15″ στο ματς με τον Ατρόμητο σε μια ανύποπτη φαση μιας και κυνηγούσε τον Ενσικουλού στην προσπάθειά του να τον κόψει.

Ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας ουσιαστικά επιβεβαίωσε την σοβαρότητα του τραυματισμού μιας και πόσταρε στα social media του πως «δυστυχώς είναι άσχημα τα νέα».

Και όλοι οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο Σουντανί υπέστη ρήξη χιαστού, όπερ σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Η χρονιά του λοιπόν ολοκληρώνεται με 19 ματς στο πρωτάθλημα στα οποία είχε 7 γκολ (δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού πίσω από τον Ελ Αραμπί) και 5 ασίστ!


Νωρίτερα ο Χιλάλ Σουντανί αποκάλυψε ότι τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον τραυματισμό που υπέστη στο Περιστέρι και ετοιμάζεται για πολύμηνη απουσία από την αγωνιστική δράση.

Οι φόβοι των Πειραιωτών για ζημιά στον χιαστό του Αλγερινού μεσοεπιθετικού επιβεβαιώθηκαν και το έμαθε κι εκείνος από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Το πρωί της Δευτέρας μέσω των social media αποκάλυψε ότι: «Δυστυχώς είναι άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό μου, θα επιστρέψω όμως πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.