«Νιώθω σαν καθρέφτης που έγινε κομμάτια»: Η Ελένη Πέτα για τον αδελφό της που σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της

featured image

Ελένη Πέτα: Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα» και την τηλεόραση του «Open Beyond». Η Ελληνίδα τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του αδερφού της. Ο ίδιος σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, με μηχανή, με την ίδια να βρίσκεται πίσω του, με το αυτοκίνητό της. Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε:

Ελένη Πέτα: Όσα δήλωσε για το θάνατο του αδερφού της στην εκπομπή «Χαμογέλα» και την τηλεόραση του «Open Beyond»

«Το έχω ξαναπεί και πρόσφατα στη ζωή μου το γιατί σε μένα… Δεν πρέπει να λέγεται. Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο ατύχημα με μηχανή. Ήμουν από πίσω και ακολουθούσα εγώ. Πηγαίναμε για καφέ όλοι μαζί και δυστυχώς έγινε έτσι. Τον έκλεισε ένα φορτηγό αλλά δεν φορούσε κράνος.

Αν φορούσε δηλαδή το κράνος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον βαθμό αυτόν τουλάχιστον. Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν ενώνεται αυτό το πράγμα που έχει γίνει, αλλά βέβαια ο χρόνος βοηθάει τελικά αλλά εκεί παραμένουν οι πληγές. Δεν θα πω όμως γιατί πια, γιατί σε μένα».

Ελένη Πέτα: Βίντεο από τις δηλώσεις της για το θάνατο του αδερφού της στην εκπομπή «Χαμογέλα» και την τηλεόραση του «Open Beyond»

Ελένη Πέτα: Στιγμιότυπα από τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα» και την τηλεόραση του «Open Beyond»


Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.