Δανάη Λουκάκη: Η συγκατοίκηση της "Παγώνας" με τη σύζυγο του Κοντιζά και οι παρατηρήσεις του για τα φαγητά της

featured image

Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες: Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Λουκάκη μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το πρωινό». Η Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων και πληροφορίες για τη συγκατοίκησή της, με τη γυναίκα του Σωτήρη Κοντιζά. Αναλυτικότερα:

Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες: Οι δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη στην εκπομπή «Το πρωινό» της τηλεόρασης του «ΑΝΤ1»

«Με τον Σωτήρη γνωριζόμαστε εφτά χρόνια. Με την Δέσποινα, την γυναίκα του, συγκατοικούσαμε από τον Σεπτέμβρη του 2013. Έτσι είχαμε γνωριστεί με τον Σωτήρη. Είμαστε φίλοι, κάνουμε παρέα. Γνωριστήκαμε με τη Δέσποινα σε κοινή παρέα, εγώ τότε έψαχνα να βρω σπίτι γιατί μόλις είχα γυρίσει από την Αγγλία, η Δέσποινα έψαχνε συγκάτοικο και μείναμε μαζί.

Ο Σωτήρης δεν μαγειρεύει στο σπίτι, μαγειρεύει η γυναίκα του, είναι πολύ καλή. Ο Σωτήρης είναι υπέροχος στο MasterChef, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρός στην πραγματικότητα, αλλά είναι πολύ γλυκός και αυτό βγαίνει στην τηλεόραση.

Εγώ μαγειρεύω και ο Σωτήρης μου έχει κάνει άπειρες παρατηρήσεις και του λέω “κύριε Κοντιζά μου, αυτά πείτε τα στο MasterChef και αφήστε με εμένα, μια απλή ηθοποιό να κάνω τη δουλειά μου, να μαγειρέψω το φαϊ να τελειώνουμε”».


Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες: Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη, που παραχώρησε, η Δανάη Λουκάκη, στην εκπομπή «Το πρωινό» της τηλεόρασης του «ΑΝΤ1»

Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες: Βίντεο από τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη στην εκπομπή «Το πρωινό» της τηλεόρασης του «ΑΝΤ1»

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.