Μαρινέλλα: Η σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν με την κόρη της Τζωρτζίνα και ο λόγος που την μεγάλωσε μόνη της

featured image

Μαρνέλλα: Πρόκειται για μία τραγουδίστρια, με εξαιρετική φωνή. Μια τραγουδίστρια, με σημαντική προσωπικότητα. Ξεκίνησε το τραγούδι, όντας μόλις τεσσάρων ετών. Όταν έγινε δεκαεπτά ασχολήθηκε και με την ηθοποιία, κάνοντας περιοδεία στην Ελλάδα με τον θίασο της Μαίρη Λοράν. Το 1956 γύρισε στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει να τραγουδά σε νυχτερινά μαγαζιά.

Έγινε δημοφιλής, ενώ ένα χρόνο μετά την ενασχόλησή της με το τραγούδι, γνώρισε τον Στέλιο Καζαντζίδη. Οι δυο τους ταίριαξαν στο τραγούδι, ενώ το ίδιο έγινε και στη ζωή, καθώς παντρεύτηκαν το 1964. Μάλιστα, μπορεί να χώρισαν το 1966, αλλά παρέμειναν φίλοι μέχρι και το θάνατο του γνωστού τραγουδιστή.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, η καριέρα της ταλαντούχας ερμηνεύτριας απογειώθηκε. Τα τραγούδια που ερμήνευσε τα ξερουμε όλοι και τα σιγοτραγουδάμε ακόμη. Οι εμφανίσεις της στις ελληνικές ταινίες της εποχής, την έκαναν γνωστή σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα όχι μόνο του τότε, αλλά και του σήμερα.

Μαρινέλλα: Η γέννηση της κόρης της και η απόφαση της τραγουδίστριας

Το 1973, η Μαρινέλλα ταράζει την κοινωνία της εποχής. Έρχεται στον κόσμο η κόρη της Τζωρτίνα (Γεωργία – Χριστίνα), καρπός του έρωτά της με την πρωταθλητή Ελλάδος στην ιππασία Φρέντυ Σερπιέρη. Ωστόσο, η τραγουδίστρια αποφασίζει να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της. Τον ίδιο χρόνο, παντρεύεται τον συνάδελφό της Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο παρέμειναν μαζί μέχρι το 1981.

Οι φωτογραφίες της Μαρινέλλας με την κόρη της δεν είναι πολλές. Οι δύο τους όμως έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση και η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για αυτήν και στο παρελθόν. Πριν αρκετά χρόνια, πίσω στο 2013, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στη real ότι η κόρη της είχε προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, τον οποίο κατάφερε να αντιμετωπίσει.

«Τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο, μπορώ να πω, της εμφάνισής του. Το κοριτσάκι μου! Δόξα τον Πανάγαθο… Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία».

«Ήταν μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε –με το κεφάλι ξεσκέπαστο. Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια… όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: “Πάτε καλά; Βρε, άει στο διάολο που θα βάλω περούκα”»


Πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία της ηθοποιού με την κόρη της. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πολλά χρόνια πριν, από όταν ακόμη η Τζωρτίνα ήταν μικρή. Μαμά και κόρη ποζάρουν στον φωτογραφικό κρατώντας η μία την άλλη αγκαλιά.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.