Τρία νέα έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού»

featured image

Τρία νέα σημαντικά έργα υλοποιεί ο ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», στο πλαίσιο του συνολικού έργου ανακαίνισης που πραγματοποιεί η εταιρεία.

Στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» τα νέα έργα περιλαμβάνουν την πλήρη ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των νοσηλευτικών μονάδων του τετάρτου ορόφου (συνολικής έκτασης 1.610 τ.μ.). Στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», ανακαινίζεται η νοσηλευτική μονάδα (πτέρυγα Α’, έκτασης 600 τ.μ.) και η μονάδα τεχνητού νεφρού (πτέρυγα Δ΄, έκτασης 100 τ.μ.). Στις εργασίες περιλαμβάνονται η εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού, ο εκσυγχρονισμός του ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού και όλες οι απαραίτητες διακοσμητικές παρεμβάσεις.


Ο ΟΠΑΠ, ο οποίος στηρίζει με συνέπεια την ελληνική κοινωνία εδώ και 60 χρόνια, ξεκίνησε την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας τον Απρίλιο του 2014 και έως σήμερα έχει ολοκληρώσει το 50% του έργου. Συνολικά, έχουν παραδοθεί 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ.μ. και δυναμικής 321 κλινών, όπου προσφέρονται ιατρικές και νοσοκομειακές υπηρεσίες σε σύγχρονες και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις.

Σχολικά είδη και δώρα για τα παιδιά σε μια ειδική δράση-έκπληξη

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία». Εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ βρέθηκαν στο νοσοκομείο, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, διένειμαν σχολικά είδη και δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Δείτε το βίντεο:





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.