Κόντρα στη Βόννη η ΑΕΚ, με Χάποελ Ιερουσαλήμ το Περιστέρι στο Basketball Champions League

featured image

ΑΕΚ και Περιστέρι έμαθαν τους αντιπάλους τους στη φάση των «16» του Basketball Champions League, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη.

Η κυπελλούχος Ελλάδας θα είναι στους ισχυρούς, καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της, ενώ το έργο της ομάδα των Δυτικών Προαστίων θα είναι πολύ πιο δύσκολο, καθώς τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ ήταν, η Οστάνδη (Βέλγιο), η Νίζνι (Ρωσία) και η Βόννη (Γερμανία), με την Ένωση τελικά να κληρώνεται κόντρα στη Βόννη.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Περιστερίου ήταν, η Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), η Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) και η Σαραγόσα (Ισπανία), με την κλήρωση να φέρνει στον δρόμο του τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.


Η συμμετοχή στη φάση των «16» συλλόγων από 11 διαφορετικές χώρες είναι ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Η πρόκριση για τα προημιτελικά θα κριθεί σε σειρά αγώνων best of three και νικήτρια θα είναι η ομάδα που συμπληρώσει πρώτη δύο νίκες. Η Ένωση θα ξεκινήσει τα ματς από το ΟΑΚΑ, ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι να επιστρέψει η σειρά στην Αθήνα.

Αντίθετα, οι Περιστεριώτες θα δώσουν το πρώτο ματς εκτός έδρας με στόχο ένα μεγάλο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Εάν και εφόσον χρειαστεί τρίτο ματς, αυτό θα είναι ξανά στο Ισραήλ.

Αναλυτικά η κλήρωση:

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Περιστέρι Σαραγόσα – Λιετκαμπέλις Νίμπουρκ – Μπαντίρμα Τουρκ Τέλεκομ – Μπεσίκτας Τενερίφη – Οστάνδη Ντινάμο Σάσαρι – Μπούργος Ντιζόν – Νίζνι Νόβγκοροντ ΑΕΚ – Βόννη

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.