Αστυνομικός συνόδευσε 8χρονη σε χορό πατέρα - κόρης επειδή ο μπαμπάς της έχει φύγει από τη ζωή

featured image

Χορός πατέρς και κόρης – Αληθινή ιστορία: Πρόκειται από εκείνες τις όμορφες ιστορίες, οι οποίος είναι αληθινές και κάνουν τους ανθρώπους να ελπίζουν. Ένας αστυνομικός αποφάσισε να συνοδεύσει ένα κορίτσι οκτώ ετών, καθώς επρόκειτο να διεξαχθεί χορός πατέρα και κόρης.

Χορός πατέρα και κόρης – Αληθινή ιστορία: Τι έγινε ακριβώς

H Avey Cox από το Αρκάνσας θεωρούσε πως δεν θα μπορούσε να πάει στον χορό πατέρα και κόρης. Ωστόσο, δεν είχε δίκιο. Αυτό, διότι ένας αστυνομικός είχε διαφορετική άποψη και της απέδειξε το αντίθετο. Μάλιστα, ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αξιωματικός είπε και στους υπόλοιπους αστυνομικούς να κάνουν κάτι ανάλογο.

Δηλαδή, να πάνε σε αντίστοιχο χορό, παιδιά που έχει πεθάνει, ο ένας γονιός τους. Η Avey ανέφερε «Ήμουν ενθουσιασμένη γιατί δεν πήγα ποτέ και θα ήταν η πρώτη μου φορά και πραγματικά ήθελα να πάω». Ο αστυνομικός πήρε την άδεια από την μητέρα της. Στη συνέχεια ζήτησε από το κορίτσι να τον συνοδεύσει στο χορό. Φυσικά, η μικρή δέχθηκε με μεγάλη χαρά.


Πήγαν στον χορό με μια λιμουζίνα. Μάλιστα, οι δυο τους έφαγαν και πίτσα. Ο αστυνομικός μπορεί να μην είχε χορευτικές ικανότητες, όμως, η μικρή ήξερε για καλή του τύχη όλες τις κινήσεις. Οι δυο τους πέρασαν πολύ καλά. Έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο, με τον αξιωματικό να δηλώνει στο τέλος πως «είναι ένα πολύ γλυκό παιδί».

Ο Χάρβι έχει τρεις κόρες, αλλά είναι αρκετά μικρές για να πάνε στο χορό μπαμπά και κόρης. Έτσι, αποφάσισε να κάνει παράλληλα και «προπόνηση» για τις δικές του κόρες. Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα να πάει με τα παιδιά του στο χορό αναμένεται να πάρει ξανά μαζί και την νέα του μικρή φίλη την Avey.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.