Ο Ολυμπιακός έριξε 4άρα στον Πανιώνιο και παρέμεινε στην κορυφή

featured image

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς καθάρισαν από το πρώτο 45λεπτο τους Νεοσμυρνιώτες και διατήρησαν την 1η θέση.

Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού στο Καραϊσκάκη και όλοι ήξεραν ότι ο Ολυμπιακός θα είχε εύκολο έργο. Απλά, δεν μπορούσαν να υποθέσουν ότι θα ήταν τόσο εύκολο: Μπαλιά του Βαλμπουενά στον Χασάν, κατέβασμα και σουτ για το 1-0 στο 4″, λάθος του Κότνικ σε σέντρα-σουτ του Φορτούνη και πλασέ του Ελ Αραμπί για το 2-0 στο 6″, πολύ ωραία ενέργεια του Φορτούνη (απέφυγε 2-3 αντιπάλους) και πλασέ για το 3-0 στο 9″.

Ήταν η στιγμή που άπαντες άρχισαν να αναρωτιούνται… πόσα θα έγραφε το κοντέρ και όταν ο Ελ Αραμπί στο 24″, μετά το νέο λάθος του Πανιωνίου, έκανε το 4-0, όλα έμοιαζαν πιθανά. Ειδικά αν στο 41″ η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι μετά το πλασέ του ίδιου παίκτη από το γύρισμα του Βαλμπουενά…


Όπως και να έχει, με τα ματς κόντρα σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ να ακολουθούν, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα λόγο να πάει με φουλ ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και όντως δεν πήγε.

Οι ερυθρόλευκοι ήλεγχαν πλήρως την κατάσταση και κατέβασαν ταχύτητα, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γρήγορα τις αλλαγές δίνοντας όσες περισσότερες ανάσες μπορούσε σε αυτούς που βγήκαν και το δεύτερο 45λεπτο πέρασε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο (πλην του δοκαριού του Χασάν σε κεφαλιά στο 92″) και χωρίς αυτό, με δεδομένο το 4-0 από το πρώτο ημίχρονο, να ενοχλήσει οποιονδήποτε στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: Σα, Ραντζέλοβιτς, Σισέ, Μπα, Γκασπάρ, Βαλμπουενά (46″ Παπαδόπουλος), Μπουχαλάκης, Καμαρά (62″ Καφού), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (56″ Χριστοδουλόπουλος), Χασάν.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Γρίβας (46″ Μίκο), Ρέτσος (76″ Σίντι Αλί), Κόρμπος (46″ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης, Αραμπούλι, Καμαρά.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.