«Μου έκανε πρόταση γάμου την 3η μέρα γνωριμίας μας»: Η Κατερίνα Διδασκάλου για τα παιδιά της και τον χωρισμό

featured image

Η Κατερίνα Διδασκάλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», μιλώντας για τον έρωτά της για το θέατρο και το επάγγελμα του ηθοποιού, τονίζοντας πως «33 χρόνια ζω μόνο από αυτήν τη δουλειά».

 

Κατερίνα Διδασκάλου: Ιδιαίτερα αυξημένες οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις φέτος

 

Η Κατερίνα Διδασκάλου που πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», ενσαρκώνοντας τον απαιτητικό ρόλο της «Μυρσίνης», συμμετέχει στην ταινία «Ευτυχία» ως «Μαρίκα Κοτοπούλη», και στο θέατρο εμφανίζεται ως «Ερατώ» στην παράσταση «Η πόρνη από πάνω» και ως «Άννα» στο μονόλογο «Τρίτη βράδυ στην άκρη του κόσμου» του Στέφανου Δάνδολου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχτηκε την Τατιάνα Στεφανίδου στο θέατρο Coronet και μίλησε για όλα.

 

Κατερίνα Διδασκάλου: Η καρμική σχέση με τον πατέρα των κοριτσιών της

 

Μιλώντας αρχικά για την προσωπική της ζωή, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε: «Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια και είναι υπέροχο», δηλώνοντας πως η σχέση με τον πατέρα των κοριτσιών της ήταν καρμική: «Ο πατέρας των κοριτσιών μου, μου έκανε πρόταση γάμο την 3η ημέρα της γνωριμίας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


 

Κατερίνα Διδασκάλου: Ήξερε πως η ζωή της θα είναι μιας θεατρίνας

 

Η ίδια ωστόσο, αποκάλυψε πως έχει χωρίσει δυο φορές ως τώρα. «Έχω χωρίσει 2 φορές. Πολύ θα ήθελα να έχω μπορέσει να το κρατήσω», εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η Κατερίνα Διδασκάλου, όμως, δεν μετανιώνει για τίποτα και αναφέρει: «Ήξερα ότι η ζωή μου θα είναι αυτή, μιας θεατρίνας».

 

Ακόμη, η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για την απόφασή της να φιλοξενήσει έναν άστεγο στο σπίτι της. «Φιλοξενώ στο σπίτι μου ένα άστεγο… Σε ένα σπίτι που είναι αρκετά μεγάλο και χωρά να μπει σε μια γωνιά μια ψυχή γιατί να μην την δώσεις».

 

Τέλος, για τις «Άγριες Μέλισσες» και την «Μυρσίνη» που υποδύεται, ανέφερε πως «ο Κυπραίος είναι σαν φάρμακο για την ψυχή της».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.