Μητέρα 3 παιδιών έγινε δότρια μυελού των οστών, έσωσε τον 10χρονο Γιώργο και πλέον τον θεωρεί ως 4ο παιδί της

featured image

Ιστορία ζωής και αγάπης – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία. Αυτή, της Κωστούλα από τη Ζαχάρω και του 10χρονου Γιωργάκη. Ο Γιώργος πήρε ζωή από την Κωστούλα, η οποία του έδωσε μόσχευμα, όντας δότρια μυελού των οστών. Έτσι, η μητέρα τριών παιδιών έγινε ουσιαστικά μητέρα ενός τέταρτου παιδιού. Μάλιστα, η συγκίνηση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.


Ιστορία ζωής και αγάπης – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι αναφέρει, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της τηλεόρασης του «Star» στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της εκπομπής στο Facebook

«Μαζί μας η Κωστούλα, μια σπουδαία γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, που έγινε δότρια μυελού των οστών και με την πράξη της αυτή “ξαναγέννησε” τον δεκάχρονο σήμερα Γιώργο, το τέταρτο “παιδί” της. Οι δυο τους συναντιούνται στο πλατό της εκπομπής και η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη.

Οπως λέει ο Γιωργάκης: “Η Κωστούλα είναι η αγάπη μου, δε μπορώ να την ξεχάσω ποτέ”. Η ευτυχία, η γαλήνη και η τύχη που νιώθει η ίδια για το παιδί που βρέθηκε στο δρόμο της για να την κάνει καλύτερο άνθρωπο. Το μήνυμα που στέλνει σε όσους διστάζουν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. “Αφιερώνουμε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας και το αποτέλεσμα είναι Θεϊκό”. Η ΕΛΠΙΔΑ που τους ένωσε και τους κρατά για πάντα μαζί».

Ιστορία ζωής και αγάπης – Χρήσιμες πληροφορίες: Ολόκληρη, η ανάρτηση της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» της τηλεόρασης του «Star» στον λογαριασμό της εκπομπής στο Facebook

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.