Κατερίνα Μονογυιού: Ο πριγκιπικός γάμος στη Μύκονο, οι 19 παράνυφοι και οι διάσημοι καλεσμένοι

featured image

Η 37χρονη Βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού γεννήθηκε το 1983 στη Μύκονο ενώ από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στο νησί των ανέμων όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

To βιογραφικό της στη διαιτολόγια

Αποφοίτησε από τη σχολή Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδικότητα beauty therapist. Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους και αρθρογραφεί επίσης σε εφημερίδες και περιοδικά.

Η πολιτική της καριέρα

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014. Τελικά εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Ο παραμυθένιος γάμος υπερπαραγωγή


Πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκε με τον προπονητή πυγμαχίας Χάρη Μαριόλη στη Μύκονο, με τον γάμο τους να γίνεται θέμα συζήτησης σε όλο το νησί καθώς ήταν υπερπαραγωγή.

Το μυστήριο είχε τελεστεί στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά και το παρών είχαν δώσει όλη η αφρόκρεμα όπως ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Φίλιππος Φόρτωμας και ο τέως υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος. .

Μετά την τελετή είχε ακολουθήσει δεξίωση στο «Hippie Fish» στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, όπου οι (περίπου) 800 καλεσμένοι διασκέδασαν με τις μελωδίες του μυκονιάτικου συγκροτήματος Αποσπερίτες.

Η κ. Μονογυιού είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά, που την κρατούσαν 19 παρανυφάκια.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.