Πάτρα: Συνεχίζουν να καταφθάνουν καρναβαλιστές - 140 δρομολόγια του ΚΤΕΛ σήμερα

featured image

Μπορεί οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού να ακυρώθηκαν μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης, όμως ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις για την Πάτρα, αρκετοί επισκέπτες είχαν καταφτάσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Οπως αναφέρει το PatrasTimes, το ενδιαφέρον του κόσμου και των επισκεπτών της Πάτρας για το Καρναβάλι της πόλης, κρίνοντας από τη κίνηση που υπάρχει στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Αχαΐας παραμένει αμείωτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 60 δρομολόγια που είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη, κατέφτασαν στην Πάτρα γεμάτα από κόσμο που ήθελε να ζήσει και φέτος την εμπειρία του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σύμφωνα με τον σταθμάρχη του ΚΤΕΛ Αχαΐας Νικόλαο Κόλλια το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού δεν έχει σταματήσει να χτυπάει όλες αυτές τις ώρες, μετά την ακύρωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, προκειμένου να κλείσει θέσεις για να έρθει με το λεωφορείο στην Πάτρα σε μία από τις τρεις ημέρες που απομένουν για την κορύφωση αυτής της μεγάλης γιορτής.


«Η ακύρωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού δεν έχει επηρεάσει μέχρι ώρας τουλάχιστον την κίνηση στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ενώ τα δρομολόγια που είχαν προγραμματιστεί από την εταιρεία μας ισχύουν κανονικά. Ο κόσμος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Πάτρα και το καρναβάλι της».

Πέρα από τις κρατήσεις που γίνονται μέσω τηλεφώνου, αυξημένες είναι και αυτές μέσω διαδικτύου. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι παρά την απόφαση της κυβέρνησης για την ακύρωση του Πατρινού Καρναβαλιού που αναγκάστηκε να δεχθεί και ο Δήμος, η Πάτρα το επόμενο τριήμερο θα βουλιάξει και φέτος από τον κόσμο.

Μόνο για σήμερα Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας 140 δρομολόγια τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ήδη γεμάτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κύριος όγκος των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού φτάνει στην Πάτρα μέσω των λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και από τη στιγμή που δεν έχει επηρεαστεί η κίνηση όλα δείχνουν ότι το καρναβάλι θα γίνει κανονικά για τον κόσμο. Ακόμα και χωρίς επίσημες εκδηλώσεις.

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.