Τουλάχιστον 12 ματς παραπάνω σε σχέση με τις άλλες ομάδες των πλέι οφ θα δώσει ο Ολυμπιακός

featured image

Ο Ολυμπιακός κάνει μια εκπληκτική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας φυσικά και το πιο «φορτωμένο» πρόγραμμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

Τρεις προκρίσεις το καλοκαίρι. Πρόκριση ως τρίτος από τον όμιλο του Champions League. Αήττητος στο πρωτάθλημα μετά από 25 αγωνιστικές. Πρόκριση και από την Άρσεναλ. Η σεζόν των «ερυθρόλευκων» μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου δεν είναι απλά επιτυχημένη, κοντεύει να αγγίξει την… τελειότητα.

Προφανώς όλα αυτά σημαίνουν έξτρα επιβάρυνση για την ομάδα, για τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα με παρουσία στην Ευρώπη αυτήν τη σεζόν. Έδωσε τους περισσότερους προκριματικούς αγώνες από τις άλλες τέσσερις ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Άρη), είχε 6 ματς – «φωτιά» για τον όμιλο του Champions League με Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα. Είχε άλλα δύο για το Europa League με την Άρσεναλ και με παράταση.


Σε σχέση με τους τέσσερις ανταγωνιστές του στα πλέι οφ της Super League 1 (μένει να μάθουμε ποια ομάδα θα είναι η έκτη), το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη δώσει δέκα ματς περισσότερα και θα δώσει τουλάχιστον δύο ακόμη. Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη 43 ματς μέσα στην σεζόν την ίδια ώρα που ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης είναι στα 33.

Αναλυτικά οι αγώνες των πέντε ομάδων των play off:

Ολυμπιακός

Πρωτάθλημα: 25+11 Κύπελλο: 4+2 Προκριματικά: 6 Champions League: 6 Europa League: 2+2

Σύνολο: 43+15

ΠΑΟΚ

Πρωτάθλημα: 25+11 Κύπελλο: 4+2 Προκριματικά: 4 Ευρώπη: –

Σύνολο: 33+13

ΑΕΚ

Πρωτάθλημα: 25+11 Κύπελλο: 4+2 Προκριματικά: 4 Ευρώπη: –

Σύνολο: 33+13

Άρης

Πρωτάθλημα: 25+11 Κύπελλο: 4+2 Προκριματικά: 4 Ευρώπη: –

Σύνολο: 33+13

Παναθηναϊκός

Πρωτάθλημα: 25+11 Κύπελλο: 6 Ευρώπη: –

Σύνολο: 31+11

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.