Αγχωτική νίκη ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

featured image

Με κεφαλιά του Χασάν στο 90″ ο Ολυμπιακός πέρασε από το Περιστέρι και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πριν μία εβδομάδα επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και ήθελε τη νίκη για να παραμείνει εκεί. Αν και είχε τις φάσεις, όμως, δεν μπορούσε να σκοράρει και φαινόταν ότι θα το πλήρωνε. Μέχρι που ήρθε το 90ο λεπτό και η κεφαλιά του Χασάν για το 0-1, με το οποίο οι ερυθρόλευκοι -που έχασαν με τραυματισμό τον Σουντανί και αποβολή τον Ομάρ- παραμένουν στην κορυφή, ό,τι κι αν κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ.

Από τα πρώτα λεπτά έγινε φανερό ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν αυτός που θα είχε τον έλεγχο, θα έκανε παιχνίδι και θα έψαχνε το γκολ. Αυτό το γκολ που θα μπορούσε να το βρει στο 6″ με τον Σουντανί (απέκρουσε ο Μέγιερι), όπως και ο Ατρόμητος στο 13″ με τον Βέλλιο.

Λίγα λεπτά μετά, στο 18″, οι Πειραιώτες είδαν τον Σουντανί να αποχωρεί με τραυματισμό (μπήκε ο Φορτούνης), για να ακολουθήσουν οι ευκαιρίες για το 0-1. Ο Ομάρ όμως, στο 24″, σούταρε άουτ από πολύ καλή θέση, ακριβώς όπως έκανε και ο Ελ Αραμπί στο 27″.


Οι ερυθρόλευκοι ήλεγχαν την κατάσταση και πίεζαν τον Ατρόμητο, ο οποίος έκανε επίσης αναγκαστική αλλαγή πριν το ημίχρονο (Νταβιώτης στη θέση του Ντε Πο), έχοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 45″ με τους Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 66″, αφού μέχρι τότε δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, ο Ολυμπιακός βρέθηκε τετ α τετ με το 0-1, αφού ο Ομάρ ήταν απέναντι από τον Μέγιερι, αλλά και πάλι δεν έγινε, με το 0-0 να παραμένει.

Δεν ήταν καλό, φυσικά, για τους ερυθρόλευκους, αλλά μπορούσαν να γίνουν και χειρότερα τα πράγματα, όπως αποδείχθηκε στο 73″ με την αποβολή του Ομάρ με 2η κίτρινη κάρτα. Εξέλιξη, στην οποία ο Πέδρο Μαρτίνς αντέδρασε βγάζοντας τον Ελ Αραμπί για να βάλει τον Γκασπάρ.

Ο Ολυμπιακός πίεζε συνεχώς, κέρδιζε συνεχόμενα κόρνερ και τελικά η λύτρωση ήρθε στο 90″, όταν ο Βαλμπουενά βρήκε ωραία τον Χασάν και αυτός με ακόμη πιο ωραία κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη (0-1)!

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Μάντσον (90″ Ραμπέλο), Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο (41″ Νταβιώτης), Ενσικουλού (70″ Μπαένα), Βέλλιος.

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (59″ Χασάν), Σουντανί (18″ Φορτούνης), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (76″ Γκασπάρ).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.