Super League 1: Πέρασε από το Ηράκλειο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

featured image

Το γκολ του Καμαρά έδωσε τους τρεις βαθμούς και διατήρησε στην κορυφή τους Πειραιώτες…

Κλειστό από την αρχή ήταν το παιχνίδι, με την πρώτη τελική προσπάθεια να έρχεται στο 13ο λεπτό και να είναι για τον Ολυμπιακό, με την άστοχη κεφαλιά του Γκιγιέρμε. Ένα λεπτό μετά ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να απαντούν στη συνέχεια με την προσπάθεια του Στάικου, στο 21″, που έφυγε άουτ μετά το γύρισμα του Κοροβέση. Οι Κρητικοί είχαν ακόμη μια (σχετικά) καλή στιγμή στο 28″ με την κεφαλιά του Μπα, με τους Πειραιώτες να παίρνουν από εκείνο το σημείο τον έλεγχο, να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα και να μεταφέρουν το ματς προς την περιοχή του Σωτηρίου ψάχνοντας το γκολ πριν το ημίχρονο. Και το βρήκαν στο 45″, όταν ο Ελ Αραμπί έκλεψε από δεξιά και έκανε το γύρισμα για τον Καμαρά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-1.


Το χρονικό σημείο στο οποίο ήρθε το γκολ ήταν ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52″ λίγο έλειψε να βρεθεί στο 0-2, αφού ο Κουτρουμπής… φλέρταρε με το αυτογκόλ. Τελικά το σκορ έμεινε στο 0-1 και ο ΟΦΗ προσπαθούσε να βρει τον τρόπο για να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να γίνεται πειστικός. Έτσι, τα λεπτά περνούσαν με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν το προβάδισμα και με τον Πέδρο Μαρτίνς να αρχίζει τις αλλαγές, βάζοντας Λοβέρα και Σουντανί αντί των Μασούρα και Βαλμπουενά αντίστοιχα. Στο 78″ ο Μπα, μετά το γέμισμα του Τσιμίκα και τη λάθος έξοδο του Σωτηρίου, είχε τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 αλλά την έχασε, χωρίς όμως αυτό να στοιχίσει στον Ολυμπιακό.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαλάδο, Νέιρα, Σταϊκος (74″ Φερέιρα Σόουζα), Βαζ, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουΐ, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (76″ Σουντανί), Μασούρας (69″ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.