Super League 1: Νίκη 5άδας ο ΟΦΗ

featured image

Με γκολ των Φιγκεϊρέδο και Τσιλιανίδη οι Κρητικοί πήραν σημαντική νίκη στη Νέα Σμύρνη…

Το ματς άρχισε ιδανικά για τον ΟΦΗ, αφού στο 8″ ο Φιγκεϊρέδο με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Τσιλιανίδη, έκανε το 0-1. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους Κρητικούς και αφαίρεσε από τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι ήταν κακοί και δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Όχι ότι απειλούσε ιδιαίτερα ο ΟΦΗ, αφού κι αυτός μέτριος ήταν, αλλά τουλάχιστον ήλεγχε την κατάσταση και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Οταν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, πάντως, αυτό το προβάδισμα χάθηκε. Στο 49″ ο Μιλόγεβιτς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ έκανε το 1-1, χάρη και στη λάθος εκτίμηση του Σωτηρίου. Ήταν η σειρά του Πανιωνίου να πατήσει καλά στα πόδια του και να πιστέψει ότι θα κάνει την ανατροπή, αλλά στο 56″ ο Μαρινάκης έδωσε στον Τσιλιανίδη κι αυτός έγραψε το 1-2.


Λίγο αργότερα, στο 68″, οι Κρητικοί θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς, αφού κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κόρμπου, αλλά ο Τσιλιανίδης έστειλε την μπάλα άουτ και κράτησε στη ζωή τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν χρόνο για να ψάξουν την ισοφάριση. Όσο κι αν την έψαξαν, όμως, δεν τη βρήκαν ποτέ, με συνέπεια να παραμείνουν στην τελευταία θέση της Super League 1… Αντιθέτως, ο ΟΦΗ με αυτή τη νίκη πήγε στους 26 βαθμούς και έπιασε (με ματς περισσότερο) την 5η Ξάνθη.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (46″ Κιάκος), Κόρμπος, Οικονομίδης (46″ Παπανικολάου), Τσιλούλης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς, Αραμπούλι.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος, Βαζ (77″ Μάνος), Σεμέδο (88″ Μπράουν), Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.