Super League 1: Παναθηναϊκός 4x4 στη Λάρισα

featured image

Πήρε τρία πέναλτι, έβαλε τα δύο και έφυγε από την AEL FC Arena με την 4η σερί νίκη ο Παναθηναϊκός.

Η ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Με φόρα από τις προηγούμενες τρεις νίκες, κόντρα σε Πανιώνιο – Ξάνθη – Ατρόμητο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήγε στη Λάρισα με στόχο να νικήσει και την ΑΕΛ και το έκανε. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης… τα πέναλτι, αφού δόθηκαν τρία στους «πράσινους», οι οποίοι αξιοποίησαν τα δύο με Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη και είναι στην 4η θέση και στο -3, με ματς περισσότερο, από την ΑΕΚ.

Από τα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός έδειξε τη διάθεση του να πάρει την μπάλα και να γίνει αφεντικό της αναμέτρησης, κάνοντας παιχνίδι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 11″ με το σουτ του Γιόχανσον που έφυγε λίγο άουτ και κάποιες άλλες προσπάθειες με τον Κουρμπέλη, για να έρθει η φάση του 22ου λεπτού με την ανατροπή του Ζαχίντ από τον Μόρα… Ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και από εκεί ο Χατζηγιοβάνης ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ (0-1). Αμέσως μετά, στο 27″, οι «πράσινοι» πήραν και δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά για πάτημα του Καρανίκα στον Γιόχανσον, αλλά ο Χατζηγιοβάνης προσπάθησε να εκτελέσει αλα Πανένκα και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κρίστινσον, χάνοντας την ευκαιρία για το 0-2.


Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να κυριαρχεί και νωρίς στο ξεκίνημα του β» μέρους, στο 49″, θα μπορούσε να σκοράρει ξανά αλλά ο Πούγγουρας από κοντά αστόχησε με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ζαχίντ. Κάπου εκεί η ΑΕΛ ανέβηκε κάπως και απείλησε σε μία-δύο περιπτώσεις με τον Ουάρντα, ενώ στο 62″ σωστά ακυρώθηκε γκολ του Κάτσε για οφσάιντ του Παπάζογλου. Έμεινε το 0-1, επομένως, αλλά ήταν μια φάση που επιβεβαίωνε ότι οι Θεσσαλοί ανέβαιναν και ότι οι «πράσινοι» ρίσκαραν να γκελάρουν από τη στιγμή που δεν καθάρισαν, ενώ θα μπορούσαν, το ματς. Και λίγο έλειψε να γίνει το 1-1 στο 75″ με τον Παπάζογλου, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά αστόχησε.

Ο έλεγχος του παιχνιδιού είχε περάσει πλέον στα χέρια των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπαθούσαν για την ισοφάριση, αλλά όλα τελείωσαν στο 89″… Ο Ζαχίντ έβγαλε ωραία πάσα στον Ανουάρ, αυτός ανατράπηκε από τον Κρίστινσον, ο διαιτητής πήγε ξανά στην άσπρη βούλα και ο Μπουζούκης -αυτή τη φορά- ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το τελικό 0-2.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (46″ Μπούστος), Ζίζιτς, Καρανίκας (46″ Μούζεκ), Κάτσε (64″ Βινίσιους), Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Ουάρντα, Παπάζογλου.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης (83″ Κολοβέτσιος), Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Δώνης (72″ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Νάγκι (60″ Ανουάρ), Καμπετσής.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.