Super League 1: Περίπατο με 3άρα στον Βόλο η ΑΕΚ

featured image

Εύκολα νίκη για την Ένωση με σκόρερ τους Οικονόμου – Αλμπάνη – Κλωναρίδη…

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν είναι μάγος αλλά είναι προπονητής και αυτό κάνει τη διαφορά, όπως δείχνουν τα γεγονότα, στην ΑΕΚ. Με τον Ιταλό τεχνικό να την παρατάσσει ξανά με 3-5-2, η Ένωση ήταν όσο σοβαρή και καλή έπρεπε για να πάρει άνετα το τρίποντο στον Βόλο και να τονώσει κι άλλο την αυτοπεποίθηση της για τη συνέχεια.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα, απείλησε στο 7″ με το ωραίο σουτ του Σιμάνσκι και άνοιξε το σκορ στο 9″ με την κεφαλιά του Οικονόμου μετά το κόρνερ του Λόπες (0-1). Έχοντας προβάδισμα και ψυχολογία, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με στόχο να… τελειώσουν τον Βόλο και έκαναν αποφασιστικό βήμα στο 25″, όταν ο Κλωναρίδης έφυγε στην κόντρα και σέντραρε, με την μπάλα να καταλήγει στον Αλμπάνη κι από εκεί, με πλασέ, στα δίχτυα. Με το σκορ στο 0-2 από νωρίς, επομένως, η Ένωση μπορούσε να διαχειριστεί όπως ήθελε το ματς και στο τέλος του ημιχρόνου είχε ευκαιρία και για τρίτο γκολ με τον Αλμπάνη.


Δεν μπήκε εκεί, μπήκε όμως νωρίς στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52″ με το κοντινό πλασέ του Κλωναρίδη μετά το γύρισμα του Λόπες (0-3). Με τον Σιμάνσκι να είναι εξαιρετικός στο ντεμπούτο του, κάνοντας πολλή δουλειά στο κέντρο και ανεβαίνοντας ακόμη και για το γκολ, η ΑΕΚ έκανε ό,τι ήθελε και είχε ευκαιρίες με τον Ντέλετιτς ώστε να ανεβάσει κι άλλο το σκορ, αλλά τις έχασε. Αυτό, όμως, μάλλον δεν απασχόλησε ιδιαίτερα κανέναν στην ΑΕΚ αυτή τη φορά, αφού η ομάδα πήρε ακόμη ένα τρίποντο και μάλιστα εύκολα, «ξεπερνώντας» εύκολα και το γεγονός ότι στο 89″ ο Βόλος κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με την κοντινή κεφαλιά του Γκουαροτσένα (1-3).

Βόλος: Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσοκάνης, Ζοάο (46″ Τόρες), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Βράνιες (80″ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Σιμάνσκι, Αλμπάνης, Κλωναρίδης (61″ Ντέλετιτς).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.