Super League 1: Με 3άρα το 3x3 ο Παναθηναϊκός

featured image

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τρία γκολ στον Ατρόμητο και μπορούσε άλλα τόσα…

Η αρχή έγινε με τον Πανιώνιο, ακολούθησε η επιβεβαίωση με την Ξάνθη και τώρα -αφού ενδιάμεσα υπήρξε και η πρόκριση στο κύπελλο επί του ΠΑΣ Γιάννινα- ήταν η σειρά του Ατρόμητου. Με τον Ζαχίντ να μοιράζει ξανά ασίστ και τον Κουρμπέλη να βάζει γκολάρα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν είχε κανένα πρόβλημα στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη στη Super League 1

Με φόρα από τις νίκες στα προηγούμενα τρία ματς, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μπήκε ο Παναθηναϊκός και στο 4″ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με τον κεραυνό του Κουρμπέλη στο αριστερό παραθυράκι του Μέγιερι (1-0)! Οι «πράσινοι»… πετούσαν και θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο γκολ πριν το 10λεπτο, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Χατζηγιοβάνη στο 7″, όπως έκανε και στο κοντινό σουτ του Μακέντα στο επόμενο λεπτό. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν μετά το 15″ να ισορροπήσουν την κατάσταση και να βγουν μπροστά, αλλά το «τριφύλλι» είχε συνεχώς το πάνω χέρι και στο 27″ πίστεψε ότι έκανε το 2-0, αλλά το γκολ του Μακέντα με τακουνάκι ακυρώθηκε μέσω VAR για επιθετικό φάουλ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά αμέσως μετά ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να το κάνουν, αφού έμειναν με 10 παίκτες λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας στον Κιβρακίδη για φάουλ στον Δώνη. Έτσι, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Ατρόμητο, ο οποίος στο 40″ στάθηκε τυχερός στην κεφαλιά του Χατζηγιοβάνη που έφυγε άουτ.


Το πρώτο ημίχρονο γενικά είχε καλό ρυθμό, από πλευράς Παναθηναϊκού βασικά, αλλά στο δεύτερο τα λεπτά περνούσαν πιο… αργά. Μέχρι που ήρθε το 66ο λεπτό και τα πάντα κρίθηκαν. Η εκτέλεση φάουλ του Ζαχίντ είχε ως κατάληξη την κεφαλιά του Σένκεφελντ για το 2-0 και από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος μάλλον ικανοποιημένος πρέπει να έμεινε για το γεγονός ότι το σκορ δεν ανέβηκε κι άλλο. Να απειλήσει, άλλωστε, δεν μπορούσε, αλλά την απειλή από τους «πράσινους» την ένιωθε συνεχώς, με τους Κουρμπέλη και Περέα να έχουν μεγάλες ευκαιρίες για το 3-0. Δεν έγινε μία, δεν έγινε δύο, έγινε τελικά το 76″ με το πλασέ του Περέα στην κενή εστία μετά την ασίστ του Μακέντα και όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ έφυγαν ευχαριστημένοι από όσα είδαν σε ακόμη ένα ματς τις τελευταίες εβδομάδες.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Δώνης, Ζαχίντ (68″ Περέα), Χατζηγιοβάνης (70″ Κολοβός), Κουρμπέλης, Ανουάρ (46″ Νάγκι), Μακέντα.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Καχίλα, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (46″ Μπουσούλατζιτς), Ανδρούτσος (41″ Γκάλο), Μανούσος (73″ Ούμπιδες), Ενσικουλού, Βέλλιος.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.