Super League 1: Ισοπαλία από τα 11 βήματα στο ΑΕΛ - Παναιτωλικός

featured image

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με 2-0 αλλά οι Λαρισαίοι ισοφάρισαν με δύο πέναλτι…

Πριν δέκα μέρες η ΑΕΛ άφηνε ελεύθερο τον Ντάουντα, ο οποίος υπέγραψε στον Παναιτωλικό. Μια απόφαση που λίγο έλειψε να τη πληγώσει, όταν ήρθε η ώρα για το μεταξύ τους ματς, αφού αυτός ήταν που με δύο γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ με 2-0 τους Αγρινιώτες, οι οποίοι όδευαν προς μία πολύ σημαντική νίκη. Οι Θεσσαλοί, όμως, αντέδρασαν και με δύο πέναλτι του Ουάρντα πήραν έστω την ισοπαλία (2-2)…

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού φάνηκε ότι ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα και στο 10″ είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Ντάουντα που απέκρουσε ο Κρίστινσον. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν αρκετά κινητική ως το 15″, όταν και άρχισε να πέφτει ο ρυθμός του ματς, για να έρθει όμως λίγα λεπτά μετά το γκολ. Στο 28″, συγκεκριμένα, ο Ντίας έκανε λάθος, η άμυνα της ΑΕΛ δεν κατάφερε να διώξει και ο Ντάουντα με ωραία κίνηση από πλάγια θέση απέφυγε τον Κρίστινσον και έκανε το 0-1. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, το οποίο έκλεισε με τον Παναιτωλικό να έχει τον έλεγχο και να μην απειλείται καθόλου.


Στο β» μέρος, έχοντας αλλάξει και διάταξη μετά την είσοδο του Βινίσιους αντί του Κάτσε, η Λάρισα έδειξε να βελτιώνεται και πίεσε για την ισοφάριση, κερδίζοντας κόρνερ και φάουλ γύρω-γύρω από την περιοχή των φιλοξενούμενων. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, όμως, ήταν ο Παναιτωλικός αυτός που βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα: Στο 63″ο Ρόσα έκανε το γύρισμα για τον Ντάουντα κι αυτός με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-2 με το δεύτερο του γκολ, βάζοντας βάσεις νίκης. Η οποία, όμως, δεν ήρθε…

Οι Θεσσαλοί αντέδρασαν και στο 77″ κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κέβιν, με τον Ουάρντα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σκοράρει (1-2). Λίγα λεπτά μετά, στο 85″, ο Αιγύπτιος ανατράπηκε από τον Ντουάρτε και ο διαιτητής έδειξε ξανά πέναλτι, με τον Ουάρντα να ευστοχεί και πάλι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, με τους φιλοξενούμενους να μένουν και με 10 παίκτες στο 89″ λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Τσιγγάρα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Μιχαήλ, Μούζεκ, Κάτσε (46″ Βινίσιους), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς (75″ Γκαζάλ), Μπούστος, Ουάρντα, Παπάζογλου (62″ Νούνιτς).

Παναιτωλικός: Κνετ, Τζανακάκης (78″ Ντουάρτε), Μααρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Σιένστεντ, Τσιγγάρα, Ντίας, Άλβαρεζ (88″ Ντάλσιο), Ρόσα, Ντάουντα (80″ Μπαΐροβιτς).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.