Sin boy: Είναι ερωτευμένος! Αυτή είναι η κοπέλα που του έκλεψε την καρδιά [pics]

featured image

Ο Sin boy μετά το σάλο που δημιούργησε πριν μερικούς μήνες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα απανωτά μηνύματά του και τις μπηχτές προς όλους αποφάσισε να αφοσιωθεί στην προσωπική του ζωή, αφού είναι ερωτευμένος! Ο δημοφιλής τράπερ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ρίνα, όπως ονομάζεται η σύντροφός του, με τους δυο τους να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής της σχέσης.

Ο Sin boy αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση στην καριέρα του, αν και τα τραγούδια του εξακολουθούν να ακούγονται από τους fans του. Ο ίδιος κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ με το τραγούδι «Μαμά» , όμως πλέον έχει κλειστεί στον εαυτό του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Sin boy δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιασμένος με την αγαπημένη του. «Thank you for changing my world. You are the best thing ever happened to me. I LOVE YOU»(Σε ευχαριστώ που άλλαξες τον κόσμο μου. Είσαι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Σ’ αγαπώ), σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες φωτογραφίες της κοπέλας:


Το ζευγάρι είναι full in love! [/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.