SAG Awards 2020: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που ξεχώρισαν

featured image

Έλαμψαν οι σταρ του Χόλιγουντ στην 26η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών στις ΗΠΑ (Screen Actors Guild Awards). Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έκαναν τους πάντες να παραμιλούν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Στο κόκκινο χαλί των SAG Awards, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο διεθνή ΜΜΕ ξεχώρισαν η Τζένιφερ Λόπεζ που επέλεξε δημιουργία του αγαπημένου της Λιβανέζου σχεδιαστή Georges Hobeika, η Τζένιφερ Άνιστον με τη σχεδιασμένη με οικολογική συνείδηση vintage τουαλέτα Dior του John Galliano και η Μάργκαρετ Κουόλι με ένα ξεχωριστό κοστούμι.

Δείτε τις εμφανίσεις που συγκέντρωσαν τα βλέμματα τη βραδιά απονομής των SAG Awards 2020:

Σαρλίζ Θερόν

Φόρεσε μία δημιουργία haute couture Givenchy και τη συνδύασε με διαμάντια στα μαλλιά με κομψό και αναπάντεχο τρόπο.

«Δεν είχα χρόνο να βάψω τη ρίζα μου» παραδέχθηκε η ηθοποιός, η οποία ακολούθησε την πρόταση του hairstylist Adir Abergel και φόρεσε διαμάντια αξίας 15,500 δολάρια Tiffany & Co. στα μαλλιά της, σύμφωνα με το Harper»s Bazaar.

Νικόλ Κίντμαν

Η Αυστραλή ηθοποιός επέλεξε βραδινό φόρεμα του Μάικλ Κορς σε μπλε χρώμα με εντυπωσιακό άνοιγμα στο πλάι.

Φραντσέσκα Ρεάλε

Η ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things» εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των SAG Awards με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια.

Λόρα Ντερν

Δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας και ακτιβίστριας για την προστασία του περιβάλλοντος, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ επέλεξε η βραβευμένη με SAG Award, Λόρα Ντερν για την ερμηνεία της στην ταινία «Marriage Story».

Μίλι Μπόμπι Μπράουν


Η 15χρονη πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» ήταν ιδιαίτερα κομψή με ένα ολόλευκο σύνολο, Louis Vuitton, σακάκι και παντελόνι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ‘80.

Τζόι Κινγκ

Η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με Jason Wu δαντελένια δημιουργία σε μαύρο χρώμα.

Σκάρλετ Τζοχάνσον

Η ηθοποιός του «Marriage Story» εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με δημιουργία Armani Prive από μετάξι.

Σαμίρα Γουάλι

Ιδιαίτερα κομψή ήταν η εμφάνιση της ηθοποιού με μία λιτή, αλλά με καθηλωτικό σχέδιο τουαλέτα Adeam.

Τζένιφερ Άνιστον

Ένα slip dress Christian Dior που θύμισε εμφανίσεις των Μπιάνκα Τζάγκερ και Κάρολιν Μπεσέτ Κένεντι επέλεξε η Τζένιφερ Άνιστον.

Μάργκαρετ Κουόλι

Η ηθοποιός για το κόκκινο χαλί φόρεσε ένα Chanel κοστούμι ιριδίζον από μαύρο μάλλινο κρεπ με μεταξωτή μπλούζα σε navy χρώμα.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα από τον Georges Hobeika, χωρίς ώμους με τεράστιο φιόγκο και με διαμαντένιο κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια του Harry Winston.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.