Μητσοτάκης στο Politico: Περισσότερες γυναίκες στον πρώτο ανασχηματισμό

featured image

Την ικανοποίησή του εξέφρασε κατά τον απολογισμό των εξελίξεων της χθεσινής μέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας κατά την άφιξή του στο Νταβός στην ιστοσελίδα «Politico».

«Μόλις εκλέξαμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός, επιλέγοντας να κάνει ειδική αναφορά στην εκλογής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο ύπατο αξίωμα της χώρας. «Ο στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας και, δεύτερον, να καταστήσω απολύτως σαφές ότι προχωράμε σε μια νέα εποχή» προσέθεσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει λάβει «σημαντικές αποφάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ζητήματα του περιβάλλοντος».


Επίσης ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο της κυβέρνησης και απαντώντας στην επισήμανση του «Politico» ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται ανέφερε ότι αυτό είναι κάτι που σκοπεύει να αλλάξει στον πρώτο ανασχηματισμό, τονίζοντας ωστόσο πως δεν περιλαμβάνονται στα άμεσα σχέδιά του αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.