Κιάρα Μαρκέζη: Ποια είναι η διάσημη μαμά της εγγονής του Άκη Τσοχατζόπουλου που συμμετέχει στο My Style Rocks

featured image

Η Κιάρα Μαρκέζη που γνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενη στο τρίτο «My Style Rocks» και είναι εγγονή του Άκη Τζοχατζόπουλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συστύνεται ως “Real life Barbie”.

Κιάρα Μαρκέζη: Η απόρριψή της από το GNTM

 

Η νεαρή που είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» το 2018, λόγω των τατουάζ που έχει στο σώμα της, είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές. Είναι το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου και γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ακόμα ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.

 

Κιάρα Μαρκέζη: Η εμφάνισή της στο Όλα, για πρώτη φορά

 

Click to Instagram !

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I love those last minute trips 🧚🏼‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie Tingz (@kiaramarkezi) στις 17 Αύγ, 2019 στις 10:07 πμ PDT

 

Κιάρα Μαρκέζη: Το bullying που την έκανε ν’ αλλάξει επίθετο

 

Πριν από δύο χρόνια περίπου, η 17χρονη τότε Κιάρα είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του επιθέτου της.Κάτι που προφανώς την έκανε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της. «Στο σχολείο τα πράγματα για μένα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου», είχε αναφέρει.

 


 

Κιάρα Μαρκέζη: Η αγάπη στον παππού της

 

Παρά ταύτα, η Κιάρα έχει δηλώσει: «Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

 

Κιάρα Μαρκέζη: Με τη διάσημη μαμά της για ψώνια

 

Η παίκτρια του reality μόδας έχει καταφέρει από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα του παιχνιδιού να απασχολήσει με τις εμφανίσεις της. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Yupiii την εντόπισε μαζί με τη διάσημη μαμά της και γνωστή φωτογράφο, Μαρία Μαρκέζη στο κέντρο της Αθηνας να κάνουν τα ψώνια τους.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.