My Style Rocks: Η κριτική του Κουδουνάρη στην Καζαριάν, τα κλάματα και η αποχώρηση από το πλατό

featured image

My Style Rocks κλάματα: Σε ένα σιριαλ πολλες φορές πολλά πράγματα γίνονται για την διασκέδαση του κοινού χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν η ψυχολογία του παίχτη.

Αρκετές φορές οι εντάσεις θα μπορούσαν να είναι λιγότερο έντονες. Αυτό ομως δεν θα ηταν τόσο διασκεδαστικό για το κοινό. Βεβαια το να υπάρχουν συνεχείς εντάσεις μπορεί μεν να είναι διασκεδαστικό για το κοινό. Παρόλα αυτα ομως μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία των διαγωνιζόμενων.

My Style Rocks κλάματα: «Μούγκα στη στρούγκα»

Ένταση ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και τον Στέλιο Κουδουνάρη προκλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Ο σχεδιαστής μόδας έκρινε πολύ αυστηρά το concept που παρουσίαζε.

«Μούγκα στη στρούγκα» , σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν η Μαρία Καζαριάν αρνήθηκε να του δώσει κάποιες απαντήσεις.

«Δεν απαντάω… Μου φωνάζετε, ηρεμήστε λίγο. Μου βγάζετε αρνητική ενέργεια. Είναι ένα παιχνίδι και είστε ένας κριτής… Δεν με βοηθάτε με τον τρόπο σας. Μπορείτε να μου πείτε ότι το concept μου δεν κάνει γι’ αυτό που φοράω. Όχι να με στήσετε στον τοίχο και να μου φωνάζετε. Υπάρχει και τρόπος σας παρακαλώ. Είμαστε στην τηλεόραση και δεν το δέχομαι να μου φωνάζουν…», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καζαριάν.


Τότε, ο Στέλιος Κουδουνάρης, φανερά εκνευρισμένος, της έδειξε την έξοδο από το πλατό λέγοντάς της: «Από εκεί είναι η πόρτα!» , με την ίδια να του απαντά: «Να φύγω; Ευχαριστώ!» και να αποχωρεί από το πλατό.

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο με την λογομαχία τους.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Καζαριάν επέστρεψε στη θέση της, άκουσε τα σχόλια και των υπόλοιπων κριτών, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα.

Σχετικά Αρθρα«Παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω»: Η Μαίρη Συνατσάκη για το πρόβλημα υγείας και τις κρίσεις πανικού23/01/20, 19:2427Φτιάξτε χουχουλιάρικες κουβέρτες και πλεχτά ριχτάρια μόνο με τα χέρια σας, μέσα σε 45 λεπτά23/01/20, 19:1929«Η Ολυμπία από μακριά τώρα, σε διαφορετικά δωμάτια»: Η απάντηση του Βασίλη Σπανούλη όταν ρωτήθηκε για 7ο παιδί23/01/20, 13:043720 κομψά χτενίσματα και κουρέματα για να φαίνονται πυκνότερα τα μαλλιά σας22/01/20, 17:0577

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.